Oczywiście.
O2 FL '09 1.9 TDI BXE - Nie działa Auto Lock / Auto UnLock
Zwiń
X
-
O2 FL '09 1.9 TDI BXE - Nie działa Auto Lock / Auto UnLock
witam,
Zakodowałem sobie zamykanie drzwi po przekroczeniu 15 km/h i odblokowanie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki natomiast nie działa. Próbowałem VCDS (09. Centr. Elektr - Adaptation - AutoLock 1, AutoUnlock 1). Próbowałem również w Coding i też bez efektu.
Centralne blokowanie i zamykanie z przycisku na tunelu środkowym działa, otwieranie z pilota też, klapa bagażnika też.
Prośba o pomoc.Pierwsza Skoda.
-
-
Re: O2 FL '09 1.9 TDI BXE - Nie działa Auto Lock / Auto UnLo
Zamieszczone przez Martinus_MCMLXXwitam,
Zakodowałem sobie zamykanie drzwi po przekroczeniu 15 km/h i odblokowanie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki natomiast nie działa. Próbowałem VCDS (09. Centr. Elektr - Adaptation - AutoLock 1, AutoUnlock 1). Próbowałem również w Coding i też bez efektu.
Centralne blokowanie i zamykanie z przycisku na tunelu środkowym działa, otwieranie z pilota też, klapa bagażnika też.
Prośba o pomoc.
Komentarz
-
-
Martinus_MCMLXX, a z maxidot uruchomiłeś :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Martinus_MCMLXXMartinus_MCMLXX, a z maxidot uruchomiłeś :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Martinus_MCMLXXSpróbuj zakodować jeszcze raz i nie zamykaj samochodu pilotem, przejedź się i zobacz czy działa auto-lock, później zamknij i otwórz z pilota i zobacz czy nadal działa
Zatrzymuje się, gaszę, rygluje drzwi pilotem, odryglowuje, odpalam, jadę - autolock już nie działa pomimo tego że w vcds-ie jest 1.
Komentarz
-
Komentarz