w zeszłym roku kupiłem sobie Octavie jak w tytule z przebiegiem 190 tyś. km (przy 180 tyś. wymieniany blok silnika w ASO w ramach gwarancji), aktualny przebieg 225 tyś. Na wolnych obrotach coś mi lekko "szurało" pod autem. szybka diagnoza i wyszło, że dźwięk ze skrzyni biegów. demontaż i efekt jak na zdjęciach poniżej. sprzegło tez już prawię na ukończeniu więc poprosiłem mechanika o wymianę kompletu. zamontowany był zestaw SACHS
mechanik zbił mnie z nóg gdy powiedział, że w moim aucie jest już nowa wersja z wbudowanym wyprzęglikiem (?) i koszt sprzęgła i dwumasy z dociskiem 3100 zł...
przerabiał ktoś już temat w bliżniaczej wersji? to są rzeczywiste koszty? z tego co w googlach poszukałem to nie znalazłem w tej cenie
mechanik zbił mnie z nóg gdy powiedział, że w moim aucie jest już nowa wersja z wbudowanym wyprzęglikiem (?) i koszt sprzęgła i dwumasy z dociskiem 3100 zł...
przerabiał ktoś już temat w bliżniaczej wersji? to są rzeczywiste koszty? z tego co w googlach poszukałem to nie znalazłem w tej cenie
Komentarz