Dobry mechanik zawieszenia??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xerxes1212
    Classic
    • 2014
    • 25
    • Octavia II (1Z3)
    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Dobry mechanik zawieszenia??

Witam
    Potrzebuje jakiś namiar na dobrego mechanika od zawieszenia do mojwj o2 liftback.
    Otóż auto ściągało mi na prawo i musiałem kontrować kierownicą na lewo przez co jadąc prosto kierownica była przekrzywiona na lewo.
    Wymieniłem całe zawieszenie, geometrię ustawiałem ze trzy razy a idealnego efektu nie ma.
    Jedyną rzeczą której nie wymieniłem są tuleje ze śrubami minośrodowymi z tyłu(wym je 3 lata temu) i tuleje stabilizatora z przodu i z tyłu. Z tyłu wymienię zaś z przodu z tego co wiem to trzeba kupić cały drążek. Już mi ręce opadają do tego samochodu, wydałem kupę pieniędzy a efektu zamierzonego nadal nie ma.
    Dodam, że po wymianie tyłu, lewe tylne koło leży- jest rozkraczone- przed wymią stało prosto. Miało być lepiej po ustawieniu geometrii- owszem jest trochę lepiej, ale dalej leży.
    Proszę polećcie mi jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Legionowa lub Warszawy, który zna się na naszych skodach.
    Z góry dziękuję.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Puchacz
    Moderator
    S_OCP Member
    • 2004
    • 1192
    • Superb III (3V3)

Poszukaj na forum DGW - DobryGrzesWawa
    Tu jest miejsce na wszystkie rozmowy off-topicowe. Również tu będą przenoszone dyskusje, które odbiegają od głównych tematów. Wszystko co śmieszne również może mieć tu swoje miejsce.

Tutaj adres warsztatu: http://www.dsize.pl/
    Ja tu tylko sprzątam...

Komentarz

• xerxes1212
      Classic
      • 2014
      • 25
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Dzięki za info Puchacz.
      Skorzystałem z usług Pana Grzegorza. Gość na prawdę spoko, ma sporą wiedzę, solidnie przykłada się do zadań i z czystym sumieniem mogę go polecić. Jak będę miał większy problem to z pewnością jeszcze tam zajrzę (lepiej oby nie).
      Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...