Czesc, mam pytanko w takiej sprawie, zakupiłem Octavie II, z radiem Amundsen z dużym ekranem i nawigacja, czy kazde z tych radii maja wbudowany bluetooth? mam na nim przycisk Phone, ale po nacisnieciu tylko mi scisza radio i nic poza tym.. prosba o pomoc
Radio Amundsen
Zwiń
X
-
Są dwie możliwości. Bluetooth nie jest aktywowany lub Twój Amundsen jest wersją bez Bluetooth'a.
Niektóre Amundseny nie miały wybudowanego Bluetooth'a. Te z wbudowanym mają symbol RNS 315+ (Amundsen+), bez Bluetooth to RNS 315 (Amundsen bez +). Jeśli chcesz mogę z czystym sumieniem polecić firmę która jest w stanie dodać moduł bluetooth do zwykłego RNS 315. Rok temu kosztowało to około 500zl.
Komentarz
-
-
Gość
-
Ja też mam Amundsen + bez Bluetooth. Raczej nie ma nawet modułu, bo wersje z bluetooth miały logo Bluetooth obok napisu Amundsen +. Najśmieszniejsze jest to, ze instrukcja obsługi nic o tym nie pisze, ze są wersje bez Bluetooth. Dodatkowo wg instrukcji radio powinno obsługiwać DAB+, a w mojej wersji również tego nie ma. Jest też mowa o wyprowadzonych gniazdach typu USB - gdzie mogę tego szukać w aucie - w schowku, podłokietniku? Chyba że tego też nie ma moje radio...
Komentarz
-
Komentarz