Co się dzieje w MAXI DOCIE ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Rafał Oskar Zobacz wpisPodobno ciągle mu albo klawiatura albo słownik robi na złość !
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpis
A to jakiś obcy język. Nie umiem przetłumaczyć
1347970069_by_Beata_500.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisTo na początek "opsze". Co to jest?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisW jakim języku jest poprzedni post?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedTo na początek "opsze". Co to jest?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpisW jakim języku jest poprzedni post?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedW jakim języku jest poprzedni post?
Zostaw komentarz:
-
-
-
ze schematem zgodna, bo by nie gadało wcale, ale montażowo może być coś nie tak, bo tryb jednoprzewodowy się znikąd nie wziął
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisPiotrek, a gdzie się wpiąłeś z CAN-emz BT?
Jako, że to moja robota to przyjadę i sprawdzę czy dobrze podłączyłem. Sprawdzę wiązkę czy jest zgodnie ze schematem.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisno to albo wiązka, albo ster BT jakiś taki podejrzany/trafiony
Zostaw komentarz:
-
-
no to albo wiązka, albo ster BT jakiś taki podejrzany/trafiony
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisCiekawe jakby teraz wyglądało kodowanie Columbusa?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisodłącz BT na początek
Pojawia się NAVI i AUDIO
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DJ MŁODY Zobacz wpisa może modu BT - uszkodzony jak z demobilu ???
Zostaw komentarz:
-
-
Przewody CAN są oryginalne i nie są nigdzie lutowane. Wykorzystałem oryginalną wiązkę.
Mogę wypiąć wszystko co zrobiłem bo przy radiu też nie lutowałem. Mogę przywrócić do stanu z przed montażu i zobaczymy czy licznik będzie działał jak wcześniej.
Czy próbowałeś odpiąć moduł BT? Czy bez niego też znika coś z licznika?Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: