Witam, czy można bez problemów zamienić skrzynię jwt? niestety mam LVN z pękniętą obudową, nie wiadomo dlaczego ale tak jest, czy zamiana jest możliwa bez dodatkowych problemów? będę wdzięczny za odpowiedź, pozdrawiam
Octavia 2 BFQ uszkodzona skrzynia LVN zamiana na DUU
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisJeśli dobrze pamiętam to DUU miałem w O1 1.6 MPi AKL. Trzeba sprawdzić czy już ma poprawione mocowanie koła - czy ma śruby czy jeszcze nity.
Komentarz
-
-
podsumowując!
ponieważ nie doczekałem się (jak to często bywa) na forum rzeczowych wypowiedzi oprócz pierdu pierdu zostawię zatem dla potomnych informację.... DUU i LVN to zupełnie różne skrzynie choć mechanicznie można je zainstalować, inne przełożenia, LVN posiada shifter elektroniczny (pokazujący na wyświetlaczu bieżący bieg) który w połączeniu z komputerem i ekonomizerem może powodować problemy eksploatacyjne jeśli działa nieprawidłowo (lub go w ogóle nie ma jak w DUU), kupiłem używaną skrzynie LVN i na tym kończę przygodę. Szkoda, że niestety nie doczekałem się szerszej wypowiedzi na forum! pozdrawiam tym niemniej!
Komentarz
-
Komentarz