Bedzie grubo. Fotele w tej borze to jakis wypas typu recaro jest czy podstawowe stołki
[O2] xenon - mryga
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] xenon - mryga
cześć
od jakiegoś czasu mryga mi xenon, czasami mam wrażenie że robi to także na prostej drodze.
mryga w sensie tak jak by na chwilę tracił prąd i znowu się zapalał.
jak można sprawdzić czy to jakieś przewody (gdzie) lub czy to żarnik ?
-
witam ,,,,, najprościej zamienić zarnik z lewej lampy do prawej o odwrotnie i poobserwowac ,,,, uwaga na wysokie napięcie ,,,,, manipuluj tylko przy wyłączonym oświetleniu
Komentarz
-
a ile ma lat żarnik?
ja bym obstawiał że na 99% żarnikprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Warto jeszcze przyjrzeć się masie na reflektorze. Bo jak mryga, to może zbyt niskie napięcie być.Zamieszczone przez piotrek_gdyja bym obstawiał że na 99% żarnikAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
stysiek, przełóż żarniki stronami. Jak będzie mrugać ta sama strona, to albo coś ze stykami, albo przetwornica nadaję się do wymiany/naprawy.
Komentarz
-
stysiek,
Miałem to samo, wyjąłem reflektory, nalałem czegoś tam poprawiającego kontakty do wtyczki między reflektorem a resztą instalacji i wsadziłem , już nie mrugają, ale po 4 latach i 100kkm , przelotu u mnie powili trzeba się zbierać do wymiany.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Mi jak zaczal sobie mrygac to podzialal jeszcze z 3 miechy (co jakis czas musialem wylaczyc i wlaczyc swiatla,aby zarnik zaskoczyl) i po 3 miechach juz nie zaskoczyl wymiana na nowe pomogla jak reka odjal
Komentarz
-
-
stysiek, nie szalej
wymienia się parami więc zainwestuj w chińszczyznę
działaja albo miesiąc albo lata a kosztują ok 160 za 2 sztprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Masz tam D1S ja zakladalem osramy (bo takie byly) robiac rozeznanie na rynku w sklepach polecali xenoteca,jest to chinski zarnik,ale mowia ze ciut lepiej wykonany i kosztuje cos kolo 160 za sztuke
Komentarz
-
Ja słyszałem w różnych źródłach że podróbki chińskie potrafią rozwalić elektronike xenona a już nie wspominam o znacznie większej ilości wydzielanego promieniowania UV przez taki ksenon które powoduje niszczenie reflektroa od wewnątrz- odbłyśnik + matowienie relfektora plastikowego na zewnątrz, nie polecam oszczędzać bo nowy reflektor droższy..
Komentarz
Komentarz