Zamieszczone przez Przem78
Dwumas 1.9tdi bls z dsg .
Zwiń
X
-
pamiętaj najlepiej LUKa -trwalsze jestSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
U mnie w OII BKC DSG z 2006 też zaczyna dwumasa dawać znać. Szmery dziwne przy przyspieszaniu mocniejszym, stuka sobie na postoju itp.
Zastanawiam się czy regenerować w jakimś polecanym warsztacie czy kupować nowe np. LUKa. Znajomy odradzał mi LUK ale widzę że pare osób na forum ma dwumase od nich.
Coś podpowiecie?Była Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KshemZnajomy odradzał mi LUKSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
zmieniałem ostatnio w 2.0tdi dsg na luka i narazie jest ok;Phttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Musze podjechać do jakiegoś mechanika i upewnić się czy to napewno dwumasa mi te szmery robi. Budą mi nie buja, a niby po tym można poznać koniec dwumasy.
Na szafie auto ma ok 133kkm. Qrwica mnie bierze jak mi coś stuka , hałasuje w furze :evil:
Jakieś sprawdzone źródło gdzie mozna kupić LUKa ??
Ma ktoś może nr części? Podobno występowały jakieś wzmocnione modele?
Chciałbym na wiosne jakiegoś wirusa wrzucić.
[ Dodano: Sro 17 Cze, 15 14:56 ]
Odświeże troche temat.
Wymieniałem dwumase na LUKa jakieś pół roku temu.
Metalicznne stukanie spod maski się skończyło, ale nadal mam jakieś dziwne "szmery" przy przyspieszaniu ostrzejszym.
Jakby jakieś części ocierały o siebie czy coś takiegoByła Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
Komentarz
-
Komentarz