Mocowanie prawego lusterka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • genio
    Ambiente
    • 2008
    • 198
    • Octavia II (1Z3)
    • CDAB 1.8 TSI 152 KM

Zamieszczone przez irekk
    Ale żeby 2L mniej palił?
    Wydaje mi się, że na to ma wpływ wiele czynników jak np:
    - to, że przynajmniej wg instrukcji, silnik jest już dotarty (mam 3 tys km, a zgodnie z instrukcją dotarcie po 1500 km)
    - opory powietrza (Roomster jest wyższy a zatem stawia większy opór powietrza)
    - opony (choć w niewielkim stopniu, u mnie fabryka dała Michelin Energy Saver Plus)
    - no i pewnie inny silnik
  • PiotrK
    Classic
    • 2007
    • 36

Witam, w mojej O2 zostało uszkodzone prawe lustro. Efekt który zastałem, to wiszący na kablach podzespół. Obudowa lustra i kierunek jest w porządku ale złamany został "ameliniowy" uchwyt. Myślałem o tym, żeby go spawać ale prócz tego rozsypała się jego czarna tworzywowa osłonka.
    Mam pytanko, czy można dostać gdzieś samą część uchwytu lustra, czy nie występuje to osobno. :?:
    Może ktoś ma w swojej kolekcji uszkodzone lustro gdzie uchwyt jest dobry, chętnie kupię.
    Jest: 1.6 FSI / 2006
    Była: 1.6 AEE / 1999

Komentarz

• Kicer
      Ambiente
      • 2011
      • 217

O ile dobrze pamiętam, dostępny jest każdy element tego lusterka w ASO. Ale proponuję kupić jakieś tanie lusterko na alledrogo i sobie poprzekładać.

Pozdrawiam MArcin
      Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...

Komentarz

• PiotrK
        Classic
        • 2007
        • 36

No właśnie mam obawy czy zawias z taniego lusterka, zamiennika będzie pasował. Zapytam o cenę w ASO na początek.
        Jest: 1.6 FSI / 2006
        Była: 1.6 AEE / 1999

Komentarz

Pracuję...