Ciezko odpala Kopci jak lokomotywa 2.0tdi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bigi6
    Classic
    • 2011
    • 34

Zamieszczone przez Alonzo_
    kupiec np kumpel chce ASO jeszcze ostatecznie wtedy proponujemy , że jak jest pewien to robimy stację ale sprzedający płaci za to. .........albo bierzemy na pół.
    ....i jeszcze frytki do tego ..........raz miałem takiego mądrale jak żony auto sprzedawałem....najpierw chciał żebym do niego do Siedlec podjechał bo on tam mieszka tam ma znajomego z warsztatem i wogule.....jak go posłalem na drzewo to przyjechał autko mu sie podobało....ale chciał sprawdzić w serwisie ale zebym to ja zapłacił bo po pierwsze to ja chce udowodnic ze autko jest cacy :lol: a po drugie to on nie bedzie za kazde ogladane auto płacił bo to przeciez skandal tyle płacić :szeroki_usmiech ......jak mu delikatnie odmówiłem to zaproponował żeby serwis wziąć "na pół"........to mnie juz nerwy puściły bo tylko doope zawracał i mu oznajmiłem że jak to mawiaja górale " na pół to sie piz...da dzieli" .....to na koniec oznajmił ze bez sprawdzania to on to auto za 40 tys bierze i na nic nie patrzy.....auto wystawione za 56 tys :lol: :lol: ....niestety gamoni nie brakuje ani po stronie sprzedajacych ani po stronie kupujących...... :szeroki_usmiech
  • kapa9
    Drive
    • 2010
    • 88

Witam Zakupilem octavke 2.0 tdi po 3 porzednich 1.9 Na zimnym silniku ciezko odpala jak jest rozgrzana jest jeszcze gorzej ! i do tego przy porannym odpaleniu dosc mocno kopci kopcenie wystepuje za kazdym razem rano i za kazdym razem kiedy jej depne, na cieplym silniku troszke mniej kopci Posiadam VCDS bledow zadnych nie ma Od czego moge zaczac diagnoze ?
    L&K

Komentarz

• przemik
      RS
      • 2012
      • 1610

Przemek
      DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
      A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
      80 B3 Limo 1.6 TD SB

Komentarz

Pracuję...