Zamieszczone przez Tony065
Bujanie tyłu
Zwiń
X
-
Bujanie tyłu
Siemanko !!!!!
Odświeżam temat bo stary i mi tez buja pindzią jak knurem po obierkach
I kuźwa wymieniałem swego czasu ( 30 tysięcy temu) WSZYSTKIE !!!!! tulejki z tyłu łącznie z tymi tylnymi "wahaczami" i niby pomogło jakiś czas ale dupa blada dalej buja :cry: ja pierdzielę masakra.
Na gównianej trzęsawce na stacji diag to dupa nic nie pokazuje :?: (wiadomo, że to też shit do testów)
Czytam i czytam i kuźwa pomysłów 10000000 każdy ma ale konkrety ????
Wsio wymieniłem, może te durne tylne amortyzatory do bani ???? Ich nie wymieniłem jeszcze. Ale to chyba tylko w Skodzie może być dopuszczalne bo zazwyczaj jak amor pada to pocieknie padlina albo dobija... Ale bujać ją jak dziwką po litrze wódy to chyba przegięcie :?
Czy znowu te wahacze tylne do bani.... ??? Ale po 30K km????
Jestem załamany a muszę zapierpapier za tydzień kilkaset km w jedna stronę i zapewne dostanę choroby morskiej a w rezultacie zarzygam cały kokpit w pindu :roll:
P.S. Sorka za przekleństwa ale mam nerwa na ten mój tapczan :P
Pozdrowionka 4-All
-
-
jaki masz przebieg?
btw
moim zdaniem amortyzatory do wymianykliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrblackNo ma 180 tys przebiegu :shock:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Jeśli nowe amory nie pomogą zawsze możesz zapodać anti roll bara na tył.
VW Racing
Do poczytania tutaj.
Lub sprubować patentu z usztywnieniem standardowego roll bara tu"It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday."
Prof. Jigoro Kano
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rimtimtimrufus123, A ty w końcu założyłes te RS-owe sprężyny, czy to Ci się dzieje na serii, którą masz?
Komentarz
-
-
rufus123, dobry zestawkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz