O2 1.9tdi 105km szarpanie przy zmianie biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marek_Gie
    Classic
    • 2011
    • 12

Ok, juz jestem po wakacjach we Wloszech. Bylem w Toskanii. Zrezygnowalem z jazdy autem. Z Krakowa Ryanair lata do Bolonii i Pizy. Ja wybralem Bolonie i wynajalem auto. Koszt biletow to 850 i auto na 10 dni tez w tej cenie. Rodzina trzy-osobowa. Wiem, ze nie kazdemu po drodze na lotnisko, tzn. mieszka zdala od jakiegos portu lotniczego itd.
    Wspomniane koszty sa tylko troche wyzsze niz paliwo spalone na trasie, ale nie liczylem winiet i wloskich autostrad oraz zuzycia opon, auta :-).
    Lot to 1.5h. Wg mnie warto rozpatrzec taka opcje, jesli ktos moze skorzystac z samolotu. Wiem, ze bagaz to tylko 3x10kg, ale nam to wystarczylo.
    Roomster 1.2 TSI
    Golf VI 1.6 TDI
    Impreza GT
  • mazurkiewicz4
    Classic
    • 2010
    • 11

Witam. O2 1.9tdi 105km szarpanie przy zmianie biegów , kiedy zmieniam bieg z 1 na 2 delikatnie przy puszczeniu sprzęgła szarpnie silnikiem , to jest wku...... proszę o pomoc

Komentarz

• prodmg
      Drive
      • 2013
      • 59

Sprawdź poduszki pod silnikiem czy na której silnik się za bardzo nie wychyla. Ja poduszki sprawdzałem tak że postawiłem na biegu, opuściłem ręczny i troszkę poszarpać przód tył za pas przedni i oceniać :P Zresztą tematów dotyczących szarpania przy zmianie biegów jest ogrom także wystarczy trochę poszukać :P

Komentarz

Pracuję...