Zamieszczone przez krissos
Skrzynia biegów haczy.
Zwiń
X
-
Skrzynia biegów haczy.
Po przeczytaniu tego usłyszałem: "to po co mi to czytasz " :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechTagi: Brak
-
Skrzynia biegów haczy.
witam mam problem z biegami w samochodzie czy samochód ma załączony silnik czy wyłączony czy jest zimny czy ciepły biegi haczą golf VI 1.4 tsi 122km 145000km skrzynia mcb
Skrzynia nie zgrzyta i nic z tym podobnym tylko haczy.olej i sprzegło wymienione
-
Re: Skrzynia biegów chaczy.
:roll:Zamieszczone przez jarekbarcaaatylko chaczyByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
=> Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
jarekbarcaaa, koledze Wally, chodzi bynajmniej o kwestie związane z poprawną polszczyzną a w szczególności o nie zapominanie o poprawnej gramatyce
piszemy tak: haczyZamieszczone przez jarekbarcaaachaczy
Czy regulowałeś linki idące do skrzyni biegów od lewarka? Na forum jest instrukcja jak to zrobić.
Damian
Komentarz
-
wiem wiem kapłonem sie;p regulowałem ,byłem u mechanika i powiedział mi ,ze to moze byc wybierak skrzyni http://allegro.pl/show_item.php?item=4767920711 jest to mozliwe .Podobno czesto padaja te wybieraki
Komentarz
-
jarekbarcaaa, a czy to wybierak czy nie to już zdalnie nie pomożemy.
Na jaki olej wymieniałeś? Jakie sprzęgło, komplet? Może nie do końca wciskasz sprzęgło? Spróbuj nie do samego końca wcisnąć sprzęgło.
To powyżej to moje pytania i ewentualne sugestie
Damian
Komentarz
-
sprzegło komplet, próbowałem i nic .Myslałem ,ze cos słyszeliscie o tym wybieraku bo na forum golfa v jest o tym napisane
Komentarz
Komentarz