klima

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KRIS39
    • 2024

klima

Miałem niebieskiego Pelikana, potem niebieskiego Flaminga, a potem śmigałem na ojca czerwonym Wigry 3. Pamiętam, że w dwóch ostatnich "pełne kołpaki" robiliśmy sami, z tektury i cienkiego plastiku - nie kojarzę, aby można było kupić "gotowce". Pamiętam też, że na szprychy zakładało się plastikowe koraliki - takie małe, okrągłe, różnokolorowe spinki na włosy, oraz 3-4 prostokątne światełka odblaskowe (im więcej, tym wyższy poziom lansu na dzielni). Acha - we Flamingu, w miarę możliwości i dostępności, zmieniało się kierownice na bardziej wygięte - pochodziły z jakiegoś innego modelu roweru a'la BMX.
  • KRIS39
    Ambiente
    • 2015
    • 150

klima

witam panowie
    rozerwalo obudowe sprezarki klimatyzacji bylem w dwoch warsztatach w jednym powiedzieli mi ze wymienia sprezarke i bedzie ok a w drugim ze trzeba wymienic caly uklad klimatyzacji (sprezarke ,chlodnice ,weze itd)koszt calosci okolo 4 tys zl

jesli ma cie jakies namiary na dobry warsztat lub sami gdzies robiliscie juz taka rzecz dajcie znac dzieki z gory jestem z chorzowa

[ Dodano: Pią 12 Cze, 15 14:51 ]
    i jak panowie podrzuci ktos jakis warsztacik lub fachowca gzie by moglo zrobic klimatyzacje
    krystian

Komentarz

• Wopik6
      Drive
      • 2014
      • 82

Poszło info na pw.

Komentarz

• misiek180601
        Ambiente
        • 2012
        • 101
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Skoda Kolasinscy w Gliwicach w pisz sobie na necie polecam

Komentarz

• KRIS39
          Ambiente
          • 2015
          • 150

dzieki panowie jutro bede dzwonil zobaczymy co sie da zrobic pozdrawiam
          krystian

Komentarz

• Wopik6
            Drive
            • 2014
            • 82

I jak tam? Klima zrobiona?

Komentarz

• KRIS39
              Ambiente
              • 2015
              • 150

witam Wopik nie zrobilech po koszt okolo 2 tysiaków ominolech ja i jezdza narazie bez ale do zimy trza ja zrobic tak wiec narazie lipa
              krystian

Komentarz

• Wopik6
                Drive
                • 2014
                • 82

A dzwoniłeś tam gdzie napisałem?

Komentarz

• KRIS39
                  Ambiente
                  • 2015
                  • 150

dzwonilem gadalem z gosciem przedstawilem mu sprawe tez mi gadal ze trzeba czyscic caly uklad a cena to na miejscu mi mowil ze ustalimy
                  krystian

Komentarz

Pracuję...