Miałem niebieskiego Pelikana, potem niebieskiego Flaminga, a potem śmigałem na ojca czerwonym Wigry 3. Pamiętam, że w dwóch ostatnich "pełne kołpaki" robiliśmy sami, z tektury i cienkiego plastiku - nie kojarzę, aby można było kupić "gotowce". Pamiętam też, że na szprychy zakładało się plastikowe koraliki - takie małe, okrągłe, różnokolorowe spinki na włosy, oraz 3-4 prostokątne światełka odblaskowe (im więcej, tym wyższy poziom lansu na dzielni). Acha - we Flamingu, w miarę możliwości i dostępności, zmieniało się kierownice na bardziej wygięte - pochodziły z jakiegoś innego modelu roweru a'la BMX.
klima
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
klima
witam panowie
rozerwalo obudowe sprezarki klimatyzacji bylem w dwoch warsztatach w jednym powiedzieli mi ze wymienia sprezarke i bedzie ok a w drugim ze trzeba wymienic caly uklad klimatyzacji (sprezarke ,chlodnice ,weze itd)koszt calosci okolo 4 tys zl
jesli ma cie jakies namiary na dobry warsztat lub sami gdzies robiliscie juz taka rzecz dajcie znac dzieki z gory jestem z chorzowa
[ Dodano: Pią 12 Cze, 15 14:51 ]
i jak panowie podrzuci ktos jakis warsztacik lub fachowca gzie by moglo zrobic klimatyzacjekrystian
-
Komentarz