Zrobie jutro fotę jak dam rade.
Podstopnica O2
Zwiń
X
-
a ja mam takie pytanie odnosnie nakladek. bo bylem w aso własnie pod te nakładki. to gosc sie uparł ze potrzebny nr vin a ja mu mowie ze to nic mu nie da bo ja nie mam wersji rs tylko zwykła, a on ze w takim razie to nie da sie , bo wychodziły rózne wersje tych pedałów w wersji rs i zwykłych octaviach i nie da sie dopasowac. troche mi sie nie chce w to wierzyć? czy może mi ktoś podpowiedzieć, kto ma racje i jak to jest ? czy potrzebny jest ten nr vin czy wystarczy ze powiem ze chce nakładki na pedały rs-a?OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
witachu chyba, że chodziło mu o hamulec dsg/manual, albo jeszcze lepiej sprzęgło dsg/manual
generalnie debil i tyle, bo nawet jak pójdziesz do ASO VW zamówisz nakładki G5GTI, 6GTI czy 6R spokojnie wrzucasz do swojej O2/O2flkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Niestety z pedałem gazu z Yeti jest ciut inaczej... http://www.a3-club.net/forum/showthr...%B3-gazu/page6 Ma minimalnie inne wyprofilowanie,jednak da sie go założyć Ale myślę ze sam element nakładki zamienię i będzie ok, a reszta pedała zostanie stara.
Edit:
Właśnie zamieniłem sama nakładkę z nowego pedała do starego. Teraz jest OK
tak wiec pedał o nr 1K1 721 503 AR nie pasuje do Octavii, jest typowo do Yeti
Więc jak będzie kupować to zwróćcie na to uwagę
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
Komentarz