poszukaj używanych felg z firmy TOORA , mieli taki wzór. w zakładzie mam jeszcze chyba jakąś starą ulotkę ich , mogę sprawdzić jak się nazywały.
[ Dodano: Czw 16 Gru, 10 12:18 ]
wczoraj miałem rs5 na 275/30/20 na zimówce :twisted: ,felgi bbs czarne , wzór jak na tej niebieskiej octvii wyżej . niestety nie u mnie kupił ten zestaw :|
leszekmw, ale te z linku co podałeś to nawet podobne nie są do tych grafitowych ze zdjęcia :?:
Te ATSy Race to przypadkiem nie następca klasycznych już kutych DTC:
LUKI, sam jeszcze nie wiem czego dokłądnie szukam. pasuje mi ten wzór ATSów. ogólnie ma być 18, lekka i najlepiej 8'' szerokości-chciałbym oponę 225 choć jak będzie 235 płakał nie bedę. ogólnie felgi muszą być srebrne, grafitowe lub ciemny chrom. czarne odpadają :P
fernando napisał/a:
Maru 123, do tych ATSów o szerokości 8,5 cala producent zaleca oponę 225/40, także o to się nie martw...
o i to byłoby ok
Ogólnie to na felgę o tej średnicy oponę 225 można zakładać do szerokości 9" bez bólu. Na 8,5 cala i 225/40 jeździ parę osób na forum (z tego co pamiętam Grzechos, Miguello, DGW i pewnie parę więcej jeszcze).
a czy przy 8,5 i oponie 225 jest dobrze chroniony rant felgi? :?: :roll:
To pojęcie względne - zależy od opony (różne modele w tym samym rozmiarze różnią się szerokością rzeczywistą) i od oczekiwań - balona tam na pewno nie będzie, ale tragedii też bym się nie spodziewał.
Komentarz