Pytanie do kolegów, czy ktoś miał do czynienia z paskiem rozrządu ze zdjęcia? Kupiony teoretycznie jako oryginalny. Jednak mam pewne wątpliwości co do tego paska. proszę o informację.
Czy pasek rozrządu ze zdjęcia to oryginał?
Zwiń
X
-
Artur to jest orginał ja na drugim pasku mam napisane made in germany i na opakowaniu pisze numer exportowy że towar był brany z hurtowni vw w kraju uchodźców. Zdjęcia nie mam jak zrobić. telefon nie tej klasy. Też miałem problem co wybrać ale że niunia zostaje w rodzinie to zamawiałem w aso vw podając numer vin, rozmawiałem w pracy z mechanikiem samochodowym i po pokazaniu mu cześci powiedział że to jest orginał i montowany jest na pierwszy montaż i na dniach będzie wymieniał mi rozrząd. Cena z pompą wyniosła w aso 922zł.
Komentarz
-
-
Zrobiłem dokładniejsze rozeznanie i okazuje się, że takie paski rozrządu są wkładane do zestawów, które przeznaczone są na rynek wschodni (Rosja, Ukraina, Chiny itd...). Widocznie osoba, u której kupiłem ów zestaw rozrządu importuje je z tych krajów i sprzedaje u nas. Zrobiłem rozeznanie w dwóch serwisach ASO i oba w zestawach miały pasek Made in Germany.
Komentarz
-
Komentarz