Witam Was serdecznie, jestem ciekawy Waszych opinii dotyczących paliw (głównie chodzi mi o diesla) premium typu Verva, Ultimate i wszystkie inne z tzw. uszlachetniaczami. Mają one niby jakies dodatki i jak każda z tych stacji twierdzi, że są one super, ale są też opinie, że są one bardziej suche i nie są dobre do układów CR. Ciekaw jestem Waszych opinii i np. tego czy faktycznie auta pala mniej np. Takiego oleju napędowyego czy wlasnie jest odwrotnie?
ON - Paliwa premium Wasze opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez upel Zobacz wpisWitam Was serdecznie, jestem ciekawy Waszych opinii dotyczących paliw (głównie chodzi mi o diesla) premium typu Verva, Ultimate i wszystkie inne z tzw. uszlachetniaczami. Mają one niby jakies dodatki i jak każda z tych stacji twierdzi, że są one super, ale są też opinie, że są one bardziej suche i nie są dobre do układów CR. Ciekaw jestem Waszych opinii i np. tego czy faktycznie auta pala mniej np. Takiego oleju napędowyego czy wlasnie jest odwrotnie?
Te paliwa czyms sie roznia, ale wg mnie tylko wlasnie w takich skrajnych warunkach, mozna na to zwracac uwage.
Komentarz
-
-
No wlasnie opini jest bardzo dużo. Ja tez jestem głownie na Orlenie i problemow nie bylo jak do tej pory. Ciekawi mnie ta faktyczna rożnica miedzy np. ON Efecta a Verva z Orlenu. Grono osób twierdzi, ze m.in. Verva nie jest dobra dla wtryskow bo jest za sucha, nie wiem czy w coś takiego mozna wierzyc. Podobno wiele firm regenerujacych wtryski tak uwaza. Na pewno w specyfikacjach z Orlenu jest w Vervie podwyzszona liczba cetanowa. Zamiast 51 to jest 55.
Komentarz
-
Komentarz