Witam byłem zainteresowany wymianą medów czarnych na barakudy ale w Gdańsku mało kto chce się podjąć. Mógłbym spróbować sam ale nie jestem pewien w 100% że wszystko pójdzie dobrze. Dlatego też wychodzę z zapytaniem gdzie sensownie i w dobrej cenie można kupić medy niebieskie może ktoś na forum dysponuje dobrym kontaktem. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Niebieskie Medy
Zwiń
X
-
Ja kupiłem tutaj:
Wtryskiwacz MED 25-65 niebieski w ofercie specjalistycznego sklepu LPG/CNG nagaz24. pl. Zapraszamy. ✅. Kliknij i sprawdź!. Sklep LPG Nagaz24
Co prawda w sklepie stacjonarnym ale jak widać sprzedaż wysyłkową też prowadzą. Każdy wtryskiwacz zapakowany i zaplombowany w firmową (LR) foremkę z tworzywa sztucznego. Cena sprzed 1,5 roku podobna do tej aktualnej. Samodzielna wymiana 4 wtryskiwaczy zajmie z pół godziny max.Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
-
-
Zamieszczone przez Maniek89 Zobacz wpisWitam byłem zainteresowany wymianą medów czarnych na barakudy ale w Gdańsku mało kto chce się podjąć. Mógłbym spróbować sam ale nie jestem pewien w 100% że wszystko pójdzie dobrze. Dlatego też wychodzę z zapytaniem gdzie sensownie i w dobrej cenie można kupić medy niebieskie może ktoś na forum dysponuje dobrym kontaktem. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Ja to robiłem sam za 1/3 ceny medów.
Jeśli już na 100% nie chcesz to na https://lpg-forum.pl// w zakładce polecane warsztaty masz listę gdzie to zrobić.
Zamieszczone przez Jaroslav92525 Zobacz wpisSamodzielna wymiana 4 wtryskiwaczy zajmie z pół godziny max.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Laurent Zobacz wpisNa pewno gwint ten sam?
Komentarz
-
-
Wiecie co Panowie zastanawiam się nad samodzielną wyminą listwy na barracudy. Czy przy wymianie zmieniał ktoś położenie listwy tak by wężyki były krótsze? Najlepiej wklejać foto jak ktoś ma inne rozwiązanie na montaż barrakud i krótsze wężyki. Oraz proszę wszelkie porady i wskazówki dotyczące tego przeszczepu pewnie wielu zrobiło by coś inaczej nauczeni błędami i doświadczeniem. Pozdrawiam i dzięki z góry za wszelkie posty.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dziadekk Zobacz wpisPo rocznych zmaganiach z MEDami przesiadka na POLSKIE Stagi W02 (listwa z montażem i regulacją na trasie) ok.550pln. I życie stało się ponownie piękne). Ech, skończyło się szarpanie, wahania obrotów spalanie. Polecam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez repetytor Zobacz wpisWitam Przerobiłem i wystroiłem instalacje po przeróbce na barracudy
Komentarz
-
Komentarz