Witam,
za niedługo stanę się posiadaczem O2 FL Liftback i zamarzyło mi się przyciemnienie szyb. Jak to wygląda względem gwarancji? Jak się zapatrują na to ASO? Czy jest możliwość przyciemnienia szyb w ASO?
Jak to wygląda względem gwarancji? Jak się zapatrują na to ASO? Czy jest możliwość przyciemnienia szyb w ASO?
Wszystko zależy do ASO. Nie ma zasady. Część nie będzie widziała problemu inni nie uznają gwarancji gdy np. wysiądzie mechanizm podnoszenia szyb.
Dla przykładu w salonie u Śliwki za podpięcie kostki od radia (fizycznie 5 sekund roboty) w mojej O1 zawołali sobie 100 PLN inaczej będzie utrata gwarancji na część elektryczną
Ostatnio ze szwagrem kupowałem skode w Krakowie tam sprzedawca powiedział, że bez problemu można podpiąć samemu radio.
nie ma wpływu ale najlepiej przyciemniać bez rozbierania drzwi
Są spece którzy bez rozbierania zrobia tak, że będzie super i to polecam.
irekk, jest możliwość przyciemnienia szyb w drzwiach bez demontażu drzwi, zobacz ile aut firmowych ma na szybach ponaklejane reklamy i nikt nie robi z tego wielkiego ale ... :diabelski_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
a gdzie bedziesz te szybki robil we wrocku i jaki koszt
Skoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Jeszcze nie wiem, w Audi miałem szyby robione na Czechowickiej http://www.przyciemnianie-szyb.pl i było naprawdę fajnie zrobione, nie wiem jaka cena bo dostałem w spadku po poprzednim właścicielu ale na forum wyczytałem że około 400-500 za Avant'a.
Przyciemnią ci też na Krakowskiej w Pilkingtonie ale podejrzewam że nie obędzie się bez rozbierania drzwi bo tam ostra masówka więc pewnie pójdą na łatwiznę.
Jak będę miał furkę to będę pytał czy gdzieś zrobią bez rozbierania drzwi.
Komentarz