Dobiłem kilka dni temu (z 2,0 na 2,4 :shock: ), ale po mokrym jeszcze nie miałem okazji jechać - zobaczę, czy coś się zmieniło...
[O2] Tylne klocki i tarcze hamulcowe
Zwiń
X
-
[O2] Tylne klocki i tarcze hamulcowe
Większość wie, że liderami w produkcji tarcz i klocków hamulcowych są takie firmy jak ATE, Brembo, Zimmerman. Są też dobre firmy jak Bosch (mam osobiście przednie tarcze i klocki).
Natomiast chciałbym poznać opinię na temat tarcz hamulcowych marki Mikoda i klocków Steinhof. Miał ktoś do czynienia z tymi markami. Szukając w necie na forum Passata mają nawet dobrą opinię. Jak wyczytałem Steinhof montowany jest na pierwszy rzut w Fiatach...
Będę wdzięczny za opinię"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
mikoda dają radę . o tych drugich nie słyszałem przyznam ...
ale nie lepiej coś sprawdzonego ? jak bosch Ci odpowiada...
niedługo pewnie sam będę wybierał coś , choć zadowolony jestem z oryginału na razie , zrobiłem już 110tyś i jeszcze wszystko mam ori :szeroki_usmiech , mam nadzieję na następne 10 tyś choć jak parę dni temu hamowałem z ok 190 to czuć że to już nie to ... :?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
pociągnę temat dalej jako że wymiana się szykuje
przeglądam aukcje i pierd..ca można dostać
tyle tego i wszystko pasuje do mojej, a pewno gówno prawda z tego :diabelski_usmiech
o ile z tarczą nie ma problemu, to klocki już różne wymiary są podawane
np grubość
i teraz pytanie czy są rożne grubości, czy jedni podają z okładziną inni nie :lol:
rozumiem że ori trw, ferodo czy co tam wsadzali :?:
najlepiej było by numer zapisać z klocka, tylko nie wiem czy w tylnych jest wybity od zewnątrz bo z przodu jest :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentwolę kupić komplet u jednej osoby
bosch ponoć pyli :diabelski_usmiech@200KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ali7Zamieszczone przez abstinentwolę kupić komplet u jednej osoby
bosch ponoć pyli :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 10 Maj, 12 11:00 ]
abstinent, nie kombinuj i kup normalnie Boscha :wink:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczu... już nie mówiąc o kosmicznej cenie
he he ... właśnie rozmawiałem (na fajce) z gościem z VIP Taxi i stał z Maserati Quattroporte i mówił że właśnie wymienił komplet klocków hamulcowych za jadyne 5200zł (nie ma zamienników) :szeroki_usmiechJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Koledzy jakie tarcze hamulcowe sa z tyłu w O2T 1.6BSE 2011/2012r.? Chodzi mi o ich wymiar(y).
Z tego co gdzieś czytałem mogą być 2 rodzaje.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
272 10mm to pierwszy raz widze. Gdzies czytalem ze 253mm.
Na pewno na 100% jest w O2T 272/10mm ???Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RosomakNa pewno na 100% jest w O2T 272/10mm ???
-253 ma nr PR-1KD
-272 ma nr PR-1KS,1KT
[ Dodano: Sob 20 Cze, 15 22:37 ]
U mnie też 272mm.
[ Dodano: Sob 20 Cze, 15 22:38 ]
Rosomak, Otwórz książkę przeglądów i zajrzyj na wlepkę.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
Komentarz