kecaj, uaktualnie temat jak będę miał chwilę dłuższą wolnego czasu - nie martw się
[O2] [INFO] Tanie wycieraczki
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodayhy, ale te "moje" wyglądają na ori.
Pomyślałem, że to wątek o sprawdzonych, tańszych wycieraczkach, więc się wypowiedziałem.
Dopiszę tylko, bo z czasem link zacznie być nie aktywny, że sprzedający napisał:
"Przedmiotem aukcji jest komplet (2 szt.) na przednią szybę fabrycznie nowych, płaskich wycieraczek firmy REFRESH AREO WIPER"
allegrowicz MOTO-SIGNUM
Komentarz
-
-
Właśnie założyłem na samochód. Wyglądają pożądanie, bez oznaczenia producenta, tylko jakieś cyferki po bokach. Nie wiem, czy oryginał, bo poprzednie były Boscha wiec nie mam z czym porównać. U mnie pada także parę przetarć na postoju zrobiłem. Jak na razie bez zastrzeżeń.
Jestem po trasie gdzie przez 150 km padalo. Ladnie zbierają.Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Komentarz
-
-
przetestowałem przez ostatnie dni w tych ulewach, wykonane są solidnie i działają zajebiście, pozostaje kwestia trwałości, ale to pogadamy za kilka miesięcy.
w każdym razie te z ASO po (zdaję się) 184PLN niech sobie, krótko mówiąc, wsadzą :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodate z ASO po (zdaję się) 184PLN niech sobie, krótko mówiąc, wsadzą :lol:Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piocielZamieszczone przez szkodate z ASO po (zdaję się) 184PLN niech sobie, krótko mówiąc, wsadzą :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz