Zamieszczone przez Subaru
Akcja serwisowa pompowtryskiwacze Siemens silnik 2.0 TDI BMN
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Oficjalnie VW ogłosił akcje serwisowa na pompowtryskiwacze siemens.
Akcja dotyczy aut nie starszych niż 5 lat.
Sygnatura akcji: 23H9
W VW wymieniaja, Audi wymienia. Nie wiadomo jak aktualnie Seat i Skoda. Napisalem do SAP i czekam na odpowiedz.
Probowal ktos moze do jakis serwisow za granica napisac? Czechy,Niemcy,Austria,Holandia? Ciekawe jak oni do tego podchodza.
-
-
Zamieszczone przez freekonmnie powiedzieli w aso, że pompowtryski siemensa były w VW i Audi a skoda ma BoschaZamieszczone przez aro121Mnie tak samo powiedziano w seacie.
chociaz z drugiej strony mieli troche racji - pompowtryski są Boscha, piezopompowtryski - Siemensa :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Szanowny Panie.
Informujemy, że w Skoda ma akcję warsztatową o nr 23J7, która jest realizowana przez naszych Partnerów Serwisowych Skoda Auto. Niemniej jednaka, nie wszystkie samochody są nią objęte. Partner Serwisowy podczas wizyty serwisowej sprawdza po nr VIN, czy samochód podlega akcji. Omawiana akcja rozpoczęła się na początku października 2012 r., i nie działa wstecz.
Z poważaniem,
Maciej Cieślik
Czy ktos z osob na forum szprecha po niemiecku na tyle komunikatywnie, zeby wyskrobac maila do Skody w Niemczech i ewentualnie później go przetlumaczyc?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kasalS3 CHRIS, poszła prośba na prv
ogólnie akcja obkjete jest az 121 samochodów z czego 1 przyszedł na pw czyli zostało 120
[ Dodano: Czw 25 Paź, 12 14:53 ]
Panowie I Panie akcja tyczy sie tylko silnika o oznaczeniu BMNET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndjaWygląda na to że i ja się załapałem 8)
Dzięki S3 CHRIS
PS: ten Twój bolid ładnie zapie*****
jakby cos to zapraszam reszte na wymiane do Rybnika oczywiscie
[ Dodano: Pon 05 Lis, 12 12:41 ]
tmw, octaviars1, panowie ja nie sprawdzałem na liscie tylko w ELSIEET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
S3 CHRIS, Nikt do Ciebie nie ma pretensji - z trasci notatki wynikaja te dodatkowe informacje.
Sprawa wyglada tak, ze akcja dotyczy aut z pewnego przedzialu VINow. SAP to info ma pewnie bezposrednio od producenta bo to on wie gdzie trafily wadliwe wtryski.
SAP ww. przedział VINów zestawił z VINami aut sprzedanych w PL i tylko je wpisal do ELSY.
Skoro producent wyraznie wskazal przedzial VINow, roczniki oraz typ wtrysku - numer z koncówką "M" to logicznie mysląc wymiana powinna sie udać.
Ale nie ma co sie podpalac, poczekamy, zobaczyny - napewno opisze co i jak bo moze sie to komus przydac.PZDR
Tomek
Komentarz
-
-
Takiego maila dostalem z rana
Szanowny Panie.
Informuję, że przekazałem instrukcje do APS w Koninie, które ufam, że pozwolą objąć Pana samochód akcją warsztatową 23J7. Dlatego też, proszę poczekać kilka dni i zadzwonić do Pana Łukasza Rymanowskiego w Koninie, który będzie widział, czy samochód o nr VIN jn. został dopisany do listy pojazdów objętych ww. akcją warsztatową.
Z poważaniem,
Maciej Cieślik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1Takiego maila dostalem z rana
Szanowny Panie.
Informuję, że przekazałem instrukcje do APS w Koninie, które ufam, że pozwolą objąć Pana samochód akcją warsztatową 23J7. Dlatego też, proszę poczekać kilka dni i zadzwonić do Pana Łukasza Rymanowskiego w Koninie, który będzie widział, czy samochód o nr VIN jn. został dopisany do listy pojazdów objętych ww. akcją warsztatową.
Z poważaniem,
Maciej CieślikPZDR
Tomek
Komentarz
-
Komentarz