Zamieszczone przez Black_Dev
[O2] jak sprawdzic ile do przegladu
Zwiń
X
-
a masz zdjęcia całości oświetlenia wraz ze zdjęciem oświetlenia kierowcy.Tagi: Brak
-
Sprawdzilem w MFD ale takiej opcji tam nie znalazlem . Uzylem opcji szukaj ale tez nic. Pomozecie :szeroki_usmiech
-
Komentarz
-
chemik2000, wystarczy przeczytać instrukcję obsługi auta"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
są tacy co np nie maja instukcji do autka tudzież w nie ojczystym języku....., a forum chyba jest od tego zeby ew. sie tego dowiedziećZamieszczone przez Biszczuchemik2000, wystarczy przeczytać instrukcję obsługi auta
Komentarz
-
piotrek_os, a od czego powiedz mi jest internet ? co w google nie wyszukasz instrukcji ? no proszę Cię...niektórym się po prostu szukać nie chce...idą na łatwiznę i piszą na forum - taka jest prawda, której nie można zaprzeczyć"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
tak samo jak Ty, ja i reszta......, wystarczy przepatrzec nasze posty od początku i ktos moze to samo nam "wytknąć"Zamieszczone przez Biszczupiotrek_os, a od czego powiedz mi jest internet ? co w google nie wyszukasz instrukcji ? no proszę Cię...niektórym się po prostu szukać nie chce...idą na łatwiznę i piszą na forum - taka jest prawda, której nie można zaprzeczyć
Komentarz
-
-
Od tego chyba jest między innymi nasze forum :wink: . Nie mniej jednak już było to kilkakrotnie poruszane.Zamieszczone przez Biszczupiotrek_os, a od czego powiedz mi jest internet ? co w google nie wyszukasz instrukcji ?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ale ja nie przeginam.Zadalem proste pytanie.Instrukcje mam ale nie natknolem sie na taka opcje.No fakt nie przeczytalem jej od deski do deski wiec pytam czy tez w tym aucie jest taka mozliwosc ?KOMAND
Komentarz
-
KOMAND1306, w 01 nie sprawdzisz ile masz do przegladu - przynajmniej z opcji przycisków, bo nie wiem czy po podpieciu Vaga nie bedzie pokazywało w zakładce "kasowanie inspekcji". choć w 1,6 u mnie nie pokazuje (01)
Komentarz
-

Komentarz