Pojemniczek/niezbędnik na wosk, gdy trzeba poprawić powłokę na lakierze :diabelski_usmiech
Ktoś coś przykleił - myślę, że to była jakaś podstawka, lub rodzaj "odbojnika" do np. nawigacji, lub telefonu na uchwycie - aby urządzenie nie tłukło się o deskę podczas jazdy.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
to wtedy nie miałoby takiej skomplikowanej budowy - byłby to po prostu kawałek gumy...
to co jest pod gumka przypomina mi takie okrągłe "chipy" na breloczku, które kiedyś miałem do otwierania służbowej bramy - tylko tam należało ten chip przyłożyć do specjalnego czytnika :roll:
Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
może to było jakieś dodatkowe zabezpieczanie i jest to własnie czytnik do tego chipa
lub był to jakiś pracowniczy system dostępu do auta, tak jak jest w przypadku wynajmu aut na godziny karta (chip dostępowy) oprócz kluczyka
UFO wszczepiło Ci czip z gps, podsłuchem, systemem sterowania Twoim mózgiem itd. zakładam, że w ostatnim czasie odbyłeś pielgrzymkę do Torunia.
To tzw nanotechnologia obecna w elektronice, woskach i produktach TV Shop, za jej wprowadzenie odpowiadają Żydzi i Masoni
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
bo ostatnio okazało się, ze pod tą gumką jest magnes, który "przywiera" do blaszanej podstawy (przyklejonej do podszybia)... po co to komu było i do czego - pojęcia nie mam
Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
Komentarz