Hej w RSie nie ma w standradzie chromowanych ramek do okoła drzwi? czy w tej wersji wszytsko w Blacku tak jest?
Filtrr Haldex
Zwiń
X
-
Filtrr Haldex
Witam sprawa dotyczy dyferencjału o oznaczeniu 0BR525010B czyli ostatniej wersji z haldexem IV gen jest to niby wersja poprawiona (ale nie mam pojęcia na czym miały polegać te poprawki)
ASO twierdzi że w tym modelu dyfra "nie ma " filtra oleju w Haldexie , a gdy i im powiedziałem że jest to stwierdzili ,że nie podlega on wymianie bo i tak go nie można kupić osobno :shock:
Poprzednie wersje dyfra z Haldex IV miały wymienny filtr a ta nie :roll:
Więc jak to jest :?: Ja widzę że jest skoro ASO tego nie ma to gdzie to kupić :?:
Znalazłem taki rysunek przedstawiający sam Haldex IV
-
-
ty to bez kitu jest czeski film, te numery z maila co wyslales to wychodzi ze to zestaw stosowany w yeti.
0BR907554B
i aso widzi to: (filtra na rys. niet) :shock:
[ Dodano: Czw 10 Kwi, 14 11:26 ]
Filt jest ale etka w tym modelu sprzęgła nie uwzględnia jego wymiany, dlatego nie występuje jako część zamienna.
Podejrzewam że jest dokładnie taki sam jak we wcześniejszej wersji (jw.)Załączone pliki
Komentarz
-
-
A to nie jest przypadkiem rozbieralny filtr z metalową siateczką którą można wymyć np. w ON?
Bo w rozmaitych wozach spotyka się takie filtry, gdzie siateczka jest stalowa a w podstawie filtru jest magnes i dzięki temu siateczka oprócz roli normalnego filtra pełni rolę separatora magnetycznego.
Komentarz
-
Komentarz