Zamieszczone przez Tomasz76
Radio Swing Bluetooth
Zwiń
X
-
Radio Swing Bluetooth
Witam,
Od jakiegoś czasu jest u nas w rodzinie OIIFL z Niemiec, Auto wyposażone w radio swing i sterowanie w kierownicy. Moje pytanie brzmi jak sprawdzić czy auto ma bluetooth? czy to wynika Vinu? Czy bluetooth powinno się aktywować gdzieś w komputerze? Auto wyświetla między zegarami PHONE a po wciśnięciu pokazuje że żaden telefon nie jest sparowany z autem.
Pozdrawiam z Pałuk
Adamus
-
-
Adam_us, Musisz połączyć telefon z autem za pomocą opcji bluetooth o ile takowa jest ja łączyłem telefon z radiem w opcji Telefon w Radiu Włączasz bluetooth w telefonie i potem w radiu go wyszukujesz. Tylko dokładnie nie wiem czy tak samo jest w Swing'uStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
Adam_us, Ja dokładnie zrobiłem tak: Wybrałem w radiu opcję TELEFON ( nie MEDIA ) żeby do kogoś zadzwonić i tam już chciało się połączyć z telefonem i wtedy bluetooth włączyłem w fonie i się połączyło i wydaje mi się że u Ciebie też tak powinno być, a jak nie da się to chyba nie ma bluetooth'a.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
Adam_us, podrzuć na PW maila to przerzucę Ci instrukcję obsługi SWINGA :wink:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafall79nie mam modułu bluetooth zainstalowanego. Co trzeba zrobić krok po kroku by Swing w wersji podstawowej obsługiwał bluetooth?
Komentarz
-
Komentarz