[O2] centralka parctronik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrgm
    Classic
    • 2018
    • 13
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ja nie polecam. Dwa egzemplarze czegoś w podobie w samochodzie kolegi nie zadziałały. Może zbieg okoliczności - nie wiem. Skończyło się na zwrocie kasy. Dla jasności była to inna marka, ale kamera dokładnie identyczna.
  • piotrgm
    Drive
    • 2014
    • 54

Witam jak w temacie nie mogę zlokalizować centralki od parktronika z przodu w którym ona jest miejscu??? Znikneło mi zasilanie z jednego czujnika czy można wziąć je z czujnika obok? oraz jak ewentualnie wyprogramować czujnik na stałę front midle left strona kierowcy od strony tablicy rejestracyjnej, oczywiście żeby system działał

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

piotrgm, używaj funkcji szukaj- jest pełno tematów dotycz ących czujników parkowania i parktronika

centralka parktronika znajduje się w bagażniku- na lewym nadkolu
      podłącz VCDS i zobacz jakie masz błedy
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• piotrgm
        Drive
        • 2014
        • 54

szukałem ale w którymś opisie znalazłem że jest przy kierownicy w bagażniku wiem że jest ale myślałem że tylko na tylnie a przednie mają swoją, czyli przednie też idą do bagażnia

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

tak, przód i tył ida do bagaznika

inna lokalizacja jest tylko w przypadku asystenta parkowania (np superb) - wtedy ze względu na długość CANa centralka jest umieszczona z przodu
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...