Ja nie polecam. Dwa egzemplarze czegoś w podobie w samochodzie kolegi nie zadziałały. Może zbieg okoliczności - nie wiem. Skończyło się na zwrocie kasy. Dla jasności była to inna marka, ale kamera dokładnie identyczna.
[O2] centralka parctronik
Zwiń
X
-
[O2] centralka parctronik
Witam jak w temacie nie mogę zlokalizować centralki od parktronika z przodu w którym ona jest miejscu??? Znikneło mi zasilanie z jednego czujnika czy można wziąć je z czujnika obok? oraz jak ewentualnie wyprogramować czujnik na stałę front midle left strona kierowcy od strony tablicy rejestracyjnej, oczywiście żeby system działał
-
-
piotrgm, używaj funkcji szukaj- jest pełno tematów dotycz ących czujników parkowania i parktronika
centralka parktronika znajduje się w bagażniku- na lewym nadkolu
podłącz VCDS i zobacz jakie masz błedyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
tak, przód i tył ida do bagaznika
inna lokalizacja jest tylko w przypadku asystenta parkowania (np superb) - wtedy ze względu na długość CANa centralka jest umieszczona z przoduprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz