jaki koszt do O2FL Kombi - chodzi mi o same zaslonki na tylne okna zeby dzieciakom nie swiecilo
Podwyższenie zawieszenia w oct 2
Zwiń
X
-
no jak to jak...
sprężynamikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Przy spreżynach od 4x4 masz o 2,5 cm wyżej.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
No właśnie. Zamówiłem sprężyny od Scauta. Ale pojawia się pytanie. Czy aby amortyzatory nie będą za krótkie. To raz. Dwa. Muszę czekać aż przyjdą te sprężyny i będzie można porównać - gdy zostaną wyjęte stare - czy pasują gniazda tych sprężyn.
Tak na marginesie. Może mi ktoś jednoznacznie wyjaśnić czy "dwójeczka" była oferowana w wersji z pakietem "na bezdroża/miasto"? W ASO w Nowym Sączu twierdzą, że NIE, a poszczególni mechanicy i sprzedawcy części gotowi są pomóc w temacie dopóki nie POWTÓRZĘ, że chodzi mi o PODWYŻSZENIE a nie o OBNIŻENIE nadwozia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Roberto RondineTak na marginesie. Może mi ktoś jednoznacznie wyjaśnić czy "dwójeczka" była oferowana w wersji z pakietem "na bezdroża/miasto"? W ASO w Nowym Sączu twierdzą, że NIE, a poszczególni mechanicy i sprzedawcy części gotowi są pomóc w temacie dopóki nie POWTÓRZĘ, że chodzi mi o PODWYŻSZENIE a nie o OBNIŻENIE nadwozia.
Na zdjeciu oska z pakietem na zle drogi
Tabela z instrukcji.
W pakiecie byly tez oslony na tylne wahacze i gruba plastikowa plyta pod silnik. Nie ma znaczenia czy to FL czy nie, zawias i podwozie bedzie pasowac. Ale amorki tez byly inne do tego.
Moj zawias z pakietu na bezdroza wyjety z auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Roberto RondineTak na marginesie. Może mi ktoś jednoznacznie wyjaśnić czy "dwójeczka" była oferowana w wersji z pakietem "na bezdroża/miasto"? W ASO w Nowym Sączu twierdzą, że NIE, a poszczególni mechanicy i sprzedawcy części gotowi są pomóc w temacie dopóki nie POWTÓRZĘ, że chodzi mi o PODWYŻSZENIE a nie o OBNIŻENIE nadwozia.
była oferowana i fajny, przydatny bajer z wyższym zawieszeniem o osłonami :twisted: :twisted:
Komentarz
-
-
Owszem, nie stuka i nie puka ale i tak bym to ruszył. Zresztą to bardzo przydatny bajer. Teraz np. mam rozkopany wyjazd z garażu na drogę. Gdyby było trochę wyżej może by się obeszło bez darcia podwoziem o podłoże. Poza tym mam chromowane orurowanie za przodu i jakby była trochę wyżej wyglądałaby bardziej "charakternie". :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Roberto RondineOwszem, nie stuka i nie puka ale i tak bym to ruszył. Zresztą to bardzo przydatny bajer. Teraz np. mam rozkopany wyjazd z garażu na drogę. Gdyby było trochę wyżej może by się obeszło bez darcia podwoziem o podłoże. Poza tym mam chromowane orurowanie za przodu i jakby była trochę wyżej wyglądałaby bardziej "charakternie". :PTomek
Komentarz
-
-
Myślałem, że będzie większa tragedia, a w sumie moim zdaniem nie jest źle. Pozostaje jedynie pytanie po co w O2 takie poroże.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
Między innymi dla tego wyższe zawieszenia byłoby świetnym uzupełnieniem. Albo raczej to byłoby uzupełnieniem wyższego zawieszenia, gdyby było, rzecz jasna.
[ Dodano: Pią 06 Mar, 15 21:34 ]
W każdym razie, dzięki chłopaki za rozjaśnieni mi sprawy. Teraz już wiem na czym stoję.
[ Dodano: Pią 06 Mar, 15 21:34 ]
W każdym razie, dzięki chłopaki za rozjaśnieni mi sprawy. Teraz już wiem na czym stoję.
[ Dodano: Pią 06 Mar, 15 21:36 ]
Fuck! Dwa razy mi się wysłało.
Komentarz
-
-
Brakuje tylko halogenów dalekosieznych :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoZamieszczone przez Roberto RondineTak na marginesie. Może mi ktoś jednoznacznie wyjaśnić czy "dwójeczka" była oferowana w wersji z pakietem "na bezdroża/miasto"? W ASO w Nowym Sączu twierdzą, że NIE, a poszczególni mechanicy i sprzedawcy części gotowi są pomóc w temacie dopóki nie POWTÓRZĘ, że chodzi mi o PODWYŻSZENIE a nie o OBNIŻENIE nadwozia.
Obrazek
Zastanawiam się czy w swojej nie zmienić zawiasu na ten od RSa, ale słyszałem, że może właśnie być problem z ustawieniem geometrii.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez guzikA nie miałeś problemów z ustawieniem geometrii po wyjęciu pakietu na bezdroża?
Zastanawiam się czy w swojej nie zmienić zawiasu na ten od RSa, ale słyszałem, że może właśnie być problem z ustawieniem geometrii.
Nie wiem czy zawias od rs bedzie pasowal, ja wlozylem dedykowany zestaw z KW do 4x4.
Tutaj masz linka do strony w temacie, wogole w calym tym temacie nawrzucalem sporo zdjec i tekstu o tym, przerzyj sobie.
Komentarz
-
Komentarz