Zamieszczone przez Enriquez
[O2] Kartka nawiewu w tunelu poszukiwana
Zwiń
X
-
[O2] Kartka nawiewu w tunelu poszukiwana
Mam kompletnie zniszczoną kratkę nawiewu tunelu środkowego na tylną kanapę. Na allegro i w innych miejscach nie znalazłem tej części. może ktoś coś widział? W sklepach z częściami typowo do skody również nie znalazłem, a w moim ASO nie potrafili powiedzieć na kiedy i czy w ogóle coś takiego mi ściągną._________________
Octavia II: BSE 1.6 MPI 102 KM
Octavia III: CHPA 1.4 TSI 140 KM
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chermanDokładnie taka. Masz taką? Chcesz się pozbyć? Uszkodzona?
Zamieszczone przez chermanCzy to jest do wersji z podłokietnikiem?
dzwoń do ASO i zamawiajkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Mam taką kratkę na zbyciu. Z prawej strony wyłamane były żaluzje (nie same żaluzje, a mechanizm operujący nimi), przykleiłem je więc na stałe. Tak więc prawej strony nie otworzysz, lewa działa elegancko. Sama kratka wizualnie w stanie bardzo dobrym. Jeśli byłbyś zainteresowany to pisz na PW. Oddam za koszty wysyłki + jakieś smakołyki dla syna
Komentarz
-
-
po co mu zjebana kratka...
co za typkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Mam na zbyciu, oddam praktycznie za free. Kolega ma "kompletnie zniszczoną" więc może woli wydać te ~20 zł niż 180 zł kosztem tego, że jedna strona nie działa. Poza tym defektem wygląda praktycznie jak nowa. Co mam z nią zrobić? Wywalić? Pomyśl czasem, że komuś może jednak się przydać, a żeby się przydała to muszę ją zaproponować.
Na przyszłość proponuję odrobinę więcej kultury.
Komentarz
-
Komentarz