fernando, niestety nie... polazłem do Aso i gośc mi to zamowił... chyba 70 zł kosztowało
[O2] zderzaki od RSa do elegance
Zwiń
X
-
no i ja kiedys myślałem , tylko że miałem zamiar zmienić tylko tylny zderzak , ten przedni mi jakoś nie podchodzi z tymi okrągłymi halogenami
Marek ,koszt malowania powinien sie zamknąć w około 100zł za zderzak plus farba , chyba że jest jakiś do szpachlowania.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
no u mnie jest jednak troszkę taniej , mam do malowania swój tył bo leciutko otarty i tak mi kolega powiedział ,ale fakt nie jest lakiernikiem zawodowo tylko po godzinach..., a zawodowo jest...policjantem.....
taki kraj.... :diabelski_usmiech
ale maluje bardzo ok'O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Maru 123, zderzaki masz przód za ok 250 zł do pochytania na allegro lekko. A Tył tez 200-300 zł. Malowanie to tak jak pisałem. Halogeny kupiłem za 200zł, a kable to jest chyba 15 zł + wtyczki jakieś 60-80 zł........ 2kzł to duzo policzyłeś. Mnie wyszło troche więcej ale dawałem kratki z miloteca za ponad 350 zł :roll:
Komentarz
-
-
Maru 123, ja założyłem do siebie takie kratki jak miguello, te dolne z wlotami i sądzę że wygląda to w porządku...te okrągłe halogeny jakoś nie pasują do przodu :?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
sadzę że tak , ale z tym muszę do Sławka , a on jak zwykle u Agatki się pociesza :wink: , załamany że samochodu nie możemy kupić..., już już fabia była dzisiaj w tdi ,ale pani coś zaczęła nieprzyjemnie kręcić , licznik chyba też przekręciła :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Maru 123, no wiesz... :wink:
a tak wogóle to ktoś zakładal zderzak eresowy tylko do tyłu i było ok mimo że niema na nim listwy , w dodatku w naszym kolorze listwa się bardzo zlewa z samochodem . są zdjęcia na forum , czarna w kombi zdaje sie , lub w hatchbacku :lol:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Maru 123, Chcesz kratki z wlotami do tego zderzaka który teraz masz tak ?
Moim zdaniem to musi byc parami. Jeśli kratki milotec to grill milotec :idea: Grill ma w sobie taki siatex i kratki maja identyczny, czyli wszystko do siebie pasuje, a ori grill ma żeberka i na wole też co też do siebie pasuje :wink:
Mam nadzieje że się nikt nie obrazi :roll: :
Komentarz
-
-
wrzucę ci Maru jeszcze fote z przodu... czarny grill i wloty z czarnymi siateksami
Za malowanie obu elementów (3 szt w sumie zapłaciłem coś kolo 280 zl u kolegi seiko w Rudzie Sl )
Tylko jak zakładasz wloty na zderzak to wtedy robi byebye ramka z tablicy rej ( wo IMO teraz wygląda lepiej txh miguell )
Komentarz
-
Komentarz