Zamieszczone przez marekzu
chiptuning w okolicy wawy
Zwiń
X
-
paysker, jedź do Rogala:
Domena mrmotors.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.
MR-MOTORS
ul. Mineralna 26, 02-274 Warszawa
tel. +48 510 501 505 - mechanika
tel. +48 694 046 807 - tuning
Co do mocy popatrz w dziale wykresy:
Komentarz
-
-
Jest tez Alta Racing http://www.chiptuning-tdi.pl/nowa/lcd.htmlobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez payskerile opcjonalnie wyciagnie kucy po samym chipieobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Poważne firmy w Wawie (tacy, którzy wiedzą co robią): Diagtronik, Master's Tuning, MR-Motors, Unitronic, VTG. Zrobienie programu do tego silnika to żadna sztuka - wszyscy zrobią mniej więcej to samo. W takiej sytuacji brałbym pod uwagę podejście do klienta. Tu na korzyść wyróżnia się MR-Motors i Diagtronik. Oni cię wysłuchają i jeśli się da, to spełnią twoje wymagania (a nie wrzucą gotowca - który prawdzie nie wbędzie gorszy ale zawsze przyjemniej jak cię traktują indywidualnie :-))Orełek
---------------------
Altea FR BMN++ , Octavia ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Jest tez Alta Racing
Po tym co mi opowiadało parę osób którzy przeżyli ostatnio dyno day u nich, wstrzymałbym się z polecaniem tej firmy na "ogólnym" :P
[ Dodano: Sro 23 Gru, 09 01:33 ]
Orełek, nie wiem czy kojarzysz gościa o imieniu Seba...
niestety wydaje mi się że i w agr spieprzyłby soft :lol:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9to jakiś nowy gość w Alta Racing?
Kiedyś właścicielem i głównym masterem był Tomek..
Seba nie jest (chyba) związany z Alta Racing a tu możesz poczytać na jego temat http://www.racingforum.pl/index.php?...autoseba&st=20
i np. tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...highlight=seba
[ Dodano: Sro 23 Gru, 09 11:46 ]
Zamieszczone przez arci9Kiedyś właścicielem i głównym masterem był Tomek..
Wiesz, jeśli ja nie mam o czymś pojęcia to się po prostu nie odzywam a tu ten ktoś chciał zabłysnąć i niestety mu nie wyszło...
Ze swojej strony wszyscy wiedzą kogo mogę polecić, oczywiście Witka z MR Motors
i nie jest to oparte tylko na tym że auto zapieprza tylko że człowiek ma pojęcia o tym co robi. Dzięki niemu, swego czasu moje auto zaczęło normalnie jeździć a awaria okazała się śmieszna i zarazem przykra. Jazda po polecanych, znanych firmach tuningowych i warsztatach skończyła się wymianą silnika i pewnie wymieniłbym kolejny silnik gdyby Witek nie zajął się niebieską suką
[ Dodano: Sro 23 Gru, 09 12:15 ]
Zamieszczone przez MaicroftZ tym Seba to chyba chodzilo o AutoSeba :twisted:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaie wiem kto był na dyno day ale jeśli ktoś mówi że O1 RS z DPF zrobi bez problemu na 240KM i DPF to puści to sory... Na odpowiedź właściciela że to jest diesel - odp. aaa to tu mamy zaprzyjaźnionego tłumikarza, on wytnie DPF a soft jakiś dopasujemy. W dalszej części właściciel auta dowiedział się że soft niby zostanie gdzieś wysłany a chwilę później przyjdzie e-mailem już zmodyfikowany :lol: super profiiii...
chyba, że na DD był jakiś pomocnik
kiedyś faktycznie wiem, że soft był wysyłany do ...austrii, natomiast jakiś czas temu rozmawiałem z Tomkiem i sam softy pisał...
Komentarz
-
-
CTA znam, Tomek jest ok... dlubie tez dla firm tuningowych..
Andrzej P. z Unitronic tez jest ok tylko trzeba trafic na dobry humortaka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez pajczakiAndrzej P. z Unitronic tez jest ok tylko trzeba trafic na dobry humor
Komentarz
-
vwojtas,
MAM pytanko chipowałeś Octavke 1,6 MPI ??
Interesuje mnie co z tego silnika mozna wycisnąć?
mój mail :
[email protected]
Komentarz
-
-
Agamek12, a dlaczego nie podjedziesz do Witka na Mineralną 26 :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez LUKIAgamek12, a dlaczego nie podjedziesz do Witka na Mineralną 26 :?:
Nie znam rynku tunerowskiego i tak po omacku szukam kogoś do ogarnięcia swojego "bolida"...
Edit: R-performance? Na razie nie odbiera... Ale będę próbować.była O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
Komentarz