czy ktos zakładał u siebie fotele sterowane elektrycznie?
zakupiłem fotele a jak przyszły okazało się, że są sterowane elektrycznie- więc albo musze dorobić instalację albo wywalić elektrykę stąd moje pytanie
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Koledzy podpinam się pod pytanie. Co trzeba dorobić do foteli sterowanych elektrycznie?? Jeśli chodzi o grzanie to wiem ale jeśli chodzi o sterowanie to co potrzeba dorobić???
[ Dodano: Sob 27 Wrz, 14 10:27 ]
Kolejny temat O2 w dziale O1 :roll:
maxpaynemm, w O2 sterowany jest tylko fotel kierowcy
można zrobić sterowane oba, ale trzeba wtedy zdobyć fotel z anglika
aby zrobić sterowane fotele trzeba mieć-
1.fotel (kierowcy) lub fotele ze sterowaniem
2.sterowniki - jeden znajduje sie pod fotelem, drugi to sterownik drzwi kierowcy
3. wiązki
4.komfort który to obsłuzy
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Do fotela kierowcy podpinasz + po kluczyku, masę i skrętkę do cana (jak trzeba to sprawdzę gdzie jest wpięta, bo nie pamiętam), a w fotelu pasażera + tak jak u kierowcy i masę. Wszystko to jest we wtyczce razem z podgrzewaniem.
Kodujesz fotel z pamięcią kierowcy i pamięć działa. Sterowniki w drzwiach przydają się jak masz lusterka z pamięcią. Ja takie mam, ale sterowniki drzwi nie przyjmują kodowania i cały czas mam błąd podczas skanowania.
Witam
Mam u siebie fabryczny fotel kierowcy z pamięcią ustawień i czy przyciski 1,2,3 też powinny być podświetlone przy zapalonych światłach? Mam auto od kwietnia i dopiero jakoś niedawno jadąc w nocy zwróciłem uwagę, że nic się tam nie pali. Czy tak powinno być, ewentualnie gdzie szukać problemu. Dodam, że wszystkie kostki na miejscu.
Witam serdecznie.
Panowie znawcy tematu powiedzcie proszę czy fotel kierowcy z Passata B6 można zamontować do Octavii II.Mógłbym mieć taki fotel za naprawdę dobre pieniądze(oczywiście z pamięcią ustawień),pomijam oczywiście fakt przełożenia tapicerki z mojego oryginalnego fotela.Nie mam jak sprawdzić rozstawu i długości prowadnic.
Komentarz