więc tak błędów nie ma żadnych cewka ,świece ,przewody ,aparat zapłonowy wymienione i nie wiem gdzie jest przyczyna
Grill chromowany w O2
Zwiń
X
-
Grill chromowany w O2
Co sądzicie o takiej przeróbce?
grill chrom
Zastanawiam czy to nie bedzie na chwile ładnie wyglądało, a potem zacznie schodzić chrom i bedzie wygladało okropnie i po zdjeciu zostanie trudny do usuniecia albo nieusuwalny klej i trzeba bedzie kupic całkiem nowy grillPozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
-
-
Re: Grill chromowany w O2
Zamieszczone przez ChickenCo sądzicie o takiej przeróbce?
Zastanawiam czy to nie bedzie na chwile ładnie wyglądało, a potem zacznie schodzić chrom i bedzie wygladało okropnie i po zdjeciu zostanie trudny do usuniecia albo nieusuwalny klej i trzeba bedzie kupic całkiem nowy grill
Komentarz
-
-
mnie się taki chromowany podoba i czasem widuję w O2 na drodze
super jest z Miloteca, ale grubą kasę trzeba wyłożyć :-/Pozdrawiam
Komentarz
-
-
fajniutko
a mnie się jednak podoba
dla mnie zwykły grill w O2 jest taki bezpłciowy
po lifcie jest OK
zastanawiam się tylko nad tym co napisałem w pierwszym pościePozdrawiam
Komentarz
-
-
Chicken, to są tylko nakładki, można czasem dostać takie w hipermarketach. Nie są klejone tylko na wcisk. to nie jest na całej grubości tych poprzeczek w atrapie tylko tak jakby przecięta rurka. Z bliska to wygląda masakra. Widziałem u gościa na parkingu. Założył, popatrzył, pokręcił głową i w cholerę wyrzucił. Jak chcesz mieć oryginalny grill to poszukaj takiego z poziomymi poprzeczkami. Wygląda świetnie. Jak to Ci się podoba to zamów i ciesz się z tego. Gusta są różne. Niektórzy malują ramkę grilla (tą chromowaną) czarnym lakierem i dopasowują emblemat Skody od Favoritki bo jest czarno srebrny. Jednym podobają się felgi chromowane innym czarne. To tylko i wyłącznie sprawa osobistego spojrzenia na SWOJE autko.
[ Dodano: Czw 24 Cze, 10 21:59 ]
Maru 123, to z aukcji podanej przezChicken, jednak nie będzie tak wyglądało bo skrajne poprzeczki nawet nie są docięte pod kątem tylko prosto :lol:
Chicken, zaglądnij TU i oceń sam jakie ludzie mają gusta. Niektóre auta są naprawdę ładne i zrobione ze smakiem a nad niektórymi tylko można zapłakać.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
zauwazylem, ze nie sa dociete tak jak powinny, zeby wszystko bylo cacy
te sa przyklejane i tego sie obawiam, ze jak zaczna schodzic to bedzie trzeba zdemontowac i bedzie problem z pozostalym klejem :-/
przejrze ten tuning - fakt - sa gusta i gusciki, ale czasem jedzie taka wiocha, ze szok
ten poprzeczny to masz na mysli taki jak na 3 stronie tego tematu o czeszkach?
taka pomaranczowa skoda?Pozdrawiam
Komentarz
-
-
ja u siebie na swojej srebrnej mam taki sam klejony grill od tego samego gościa z allegro, mi się podoba i tak zostanie, co do trwałości można mieć drobne zastrzeżenia bo klej lekko mi puszcza od spodu. Ale to może winna tego że źle odtłuściłem, jedyny minus to to że logo mi się nie odznacza i go nie widać
Ale już planuje je pomalować na czerwono i będzie widoczne.
Wiadomo że gusta i guściki są więc każdy robi tak jak mu się podoba.
Możesz sobie w moim topiku pooglądać jak to wygląda na srebrnej Octavii 2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3ja u siebie na swojej srebrnej mam taki sam klejony grill od tego samego gościa z allegro, mi się podoba i tak zostanie, co do trwałości można mieć drobne zastrzeżenia bo klej lekko mi puszcza od spodu. Ale to może winna tego że źle odtłuściłem, jedyny minus to to że logo mi się nie odznacza i go nie widać
Ale już planuje je pomalować na czerwono i będzie widoczne.
Wiadomo że gusta i guściki są więc każdy robi tak jak mu się podoba.
Możesz sobie w moim topiku pooglądać jak to wygląda na srebrnej Octavii 2
patrzylem
dzieki za infoPozdrawiam
Komentarz
-
-
słabo i to bardzo
ale każdy na swój stylkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-