Przeczytałem wszystkie siedem stron i niestety nie dowiedziałem się konkretów o DEPO, bo rozmowa zeszła na HIDy :wink:
Jak jest z tymi DEPO? Warto inwestować w nie bez zakładania HIDów? Podobno te reflektory parują i są delikatnie mniej spasowane niż oryginały, tyle, że ich koszt to ok. 400 plnów.
Czy lepiej takie nieoryginalne lampy sobie odpuścić i kupić oryginalne soczewki używane?
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Ori soczewki też mi parowały przez pierwszy tydzień (założyłem w deszczowym okresie) później zero problemów... więc czasowego parowania nie dopatrywałbym się jako wada zamienników. Kumpla w A6 policja początkiem wakacji trochę męczyła podczas kontroli bo mu jeden z reflektorów xenonowych zaczął delikatnie parować...
Biszczu, nie kupuj Depo bo to gówno. Miałem te lampy i notorycznie parowały, wystarczyło trochę wody i gotowe. Oddałem je i kupiłem Tyce i w porównaniu co do jakości wykonania to TYC zdecydowanie wygrywa i ani razu nie zaparowały, a mam je już 5 miesięcy.Co do świecenia to TYC także jest lepszy niż DEPO. Ja ma założone żarówki OSRAM Cool blue 4000K H7 i te same postojowe .Świeci super. Także nie pakuj się w DEPO :twisted:
Była OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm
Biszczu, Odnajdź mój temat poprzedniego auta, tam masz zdjęcia, jeśli chodzi o jakość świecenia to z żarówkami Philips + ileś tam % (takie najdroższe kupiłem) byłem zadowolony. Jakość samego wykonania lamp też bez zarzutów ale to chińszczyzna więc nie licz na cuda. Kupowałem właśnie u użytkownika G13.
Biszczu, zagadaj z lukasz3112, on miał soczewki od Depo (jak się nie mylę) i wydaje mi się, że chciał je sprzedać, ale jak przejrzałem giełdę to już nie widzę.
Sam posiadam w swoim aucie lampy Depo z soczewką. Nie ukrywam, że są trochę "mniejsze" od seryjnych. Po prostu są większe szpary między maską, zderzakiem. Jest to jednak do przyjęcia... Nigdy nie zaparowały. Ja swoje kupiłem w sklepie venom24. Bałem się Allegro. Znam przypadek, kolega zamówił na allegro Depo przyszły w szarym kartonie bez żadnej nazwy kiepsko wykonane i były gorzej wykonane niż moje.
511 120 506 naprawa wzmacniaczy, radioodtwarzaczy. Montaż CAR AUDIO (kuj-pom)
Panowie podnoszę temat, mianowicie nadarzyła się okazja żeby zamontować soczewki, ale szczerze powiem że nie wiem co do czego??? I jak to ugryźć ?? Jakie są dobre na allegro ?? Które warte kupić żeby nie mieć z nimi problemu??
Komentarz