Witam klubowiczów! Szukam maty do bagażnika octavia 1z5 z podwójną podłogą, ktos może przerabiał temat czy pasuje od głębokiego standardowego bagażnika?
Mata bagażnika octavia 2 fl kombi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Paweł Jędrowiak Zobacz wpisWitam klubowiczów! Szukam maty do bagażnika octavia 1z5 z podwójną podłogą, ktos może przerabiał temat czy pasuje od głębokiego standardowego bagażnika?
Polecam taką matę do bagażnika.
-
-
Zamieszczone przez aryziomex Zobacz wpisPolecam taką matę do bagażnika.
SKODA OCTAVIA II KOMBI -WYKŁADZINA BAGAŻNIKA REZAW 6718364139 - Allegro.pl
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomstr7893 Zobacz wpisWitam. A czy wyżej wymieniona mata będzie pasować też jeżeli mam te boki bagażnika zaślepione ,,drzwiami" ? W sensie czy te wycięcia będą pasować na szerokość czy będę musiał zaślepki wyciągnąć ?
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomstr7893 Zobacz wpisPs.
Poleci ktoś dobrze dopasowane gumowe dywaniki ze stoperami ?
Jestem bardzo zadowolony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bebok Zobacz wpis
Mam i polecam również tą matę Rezaw. Dywaniki mam aktualnie takie ==> https://allegro.pl/oferta/dywaniki-g...013-7115788033
Jestem bardzo zadowolony
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomstr7893 Zobacz wpisJuż się zaopatrzyłem dawno w dywaniki dokładnie te same które polecasz ja również polecam. Idealnie dopasowane i nie śmierdzą guma
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpis
Długo już ich używasz? Ja u siebie muszę wymienić przedni od kierowcy. Najpierw był oryginał, który się przetarł, kupiłem jakiś tani jedną sztukę i wytrzymał tylko dwa lata. Teraz się zastanawiam co kupić czy jeden za ok 30zl i znów po dwóch latach wywalić czy za ok 100zl przód oryginały czy rezawplast czy te co polecacie.
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
Komentarz