Dzień dobry wymieniam zderzak w mojej skodzie 1.6 mpi na zderzak przod z wersji VRS, i chodzi mi o to że kratkę środkową zostawiam oryginalną ale boczne chciał bym jakoś wypełnić ale bez halogenow i ledów, czy ktoś może już coś takiego robił albo ma o jakiś dobry pomysł? Z góry dzięki za odpowiedzi
Zderzak przód VRS II FL
Zwiń
X
-
Gość
Możesz wypełnić tzw. "siateksem", bo taka kratka do wersji bez dziennych i bez p-mgłowych zapewne nie istnieje.
-
Gość
Tak pomyślałem, że może zamiast swojego uszkodzonego założyłbym ten eres? No i są dwa pytania:
1. Czy mogę do "natywnych" dziennych diodowych w eresie podłączyć zasilanie dziennych przez tzw. "kasowniki", które mam teraz?
2. Czy po wyskrobaniu dziurek na czujniki odległości bez problemu przykleję koszyczki do zderzaka, który pierwotnie nie miał tych otworów? A z otworami nie chcę szukać, bo w wersji eres są ogromne.
Zakładam, że spryskiwacze są identyczne, więc z nimi nie powinno być problemu.Ostatnio edytowany przez Gość; 44763.
Komentarz
-
Gość
-
Zamieszczone przez MichuCMG Zobacz wpisZderzak RS do 1.6 które sie ledwie odpycha... porażka
Komentarz
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez djhering Zobacz wpis
A dlaczego by nie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MichuCMG Zobacz wpis
bo to jest tragiczne. moze octavia nie jest jakims demonem sportowym ale jednak ma odmiane rs ktora sie czyms wyroznia wiec wg mnie to porazka do 1.6 ktore nie jedzie wkladac zderzal od rs
PS no offense
Komentarz
-
Komentarz