Nie wygląda najgorzej ale jak dla mnie gryzie się trochę ze szczebelkami na grillu, jak by wszystko było w plastrze (jak w RS-P) to jestem jak najbardziej na tak :wink:
dokładnie jak pisał mirek na MotoHID jest dobra cena całego zestawu a tak to sie prezentuje po zamontowaniu
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 23:54 ]
Jak ktoś będzie chciał zamawiać u lec (to jest jego nick ze SkodaClub.pl) to możecie śmiało wspomnieć że Mario1981 poleca i napewno ta cena bedzie
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 23:57 ]
Widzę że ta superskoda trzyma ceny za te grille od roku takie same, trzeba coś z tym zrobić :P
dokładnie jak pisał mirek na MotoHID jest dobra cena całego zestawu a tak to sie prezentuje po zamontowaniu
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 23:54 ]
Jak ktoś będzie chciał zamawiać u lec (to jest jego nick ze superbclub.pl) to możecie śmiało wspomnieć że Mario1981 poleca i napewno ta cena bedzie
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 23:57 ]
Widzę że ta superskoda trzyma ceny za te grille od roku takie same, trzeba coś z tym zrobić :P
uffff...miałem zamawiać czarny ale już teraz wiem żeby tego nie robić :szeroki_usmiech :lol:
bez urazy ale do tego zderzaka pasuje to jak swini siodło......pora chyba na zderzaki z RS-a
Jest kilka rodzajów na superskoda, ale ok, jasne. Mihau ma taki grill i mnie się podoba czarny mat, ale dołożyłbym do tego plaster miodu kratki zderzaka i wtedy to ma właśnie wygląd, ja tymczasem pasuje, inne wydatki na widoku :wink:
A czy grill przed FL mocno różni się od FL? Bo, szczerze to ten plaster miodu to pierwszy fajny grill do Octavii II jaki widze. Tylko czy do przed FL da się to jakoś zamontować?
Tylko nie mówcie, że "jest miloteca do przed FL" bo ten grill miloteca wygląda jak siatex z wieś tuningu.
Komentarz