Może zrobilibyśmy Grofa w piątek?
Na razie lezę i się kuruję bo jakieś stany podgorączkowe mnie prześladują od niedzieli, ale myślę, że w końcu mi się uda :|
To zdrówka życzę Marku :!: Może jakiś okład z ciepłych piersi
W Grofie się nie pojawię w ten piątek ale życzę smacznej chrupiącej goloneczki
Zamieszczone przez diablojarek
nowy postulat , zdzieramy wlepy za nieobecność ;-) i to szczotką drucianą :-) :-) :-)
hahahaha a potem do Jarka na malowanie klapy :!: :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Pytam się ponieważ z tego co wiem to w tym fikuśnym (a'la włoch albo jakiś fancuz) zafalowaniu lampy jest żarówka pozycyjna. W takim razie ta brewka to zasłania, więc chyba takie coś nie jest legalne?
Czy może wychodziły wersje, że pozycja była w innym miejscu?
jak szukasz brewek to szukaj na superskodzie
ale jak napisałArti_r1, żadne brewki(poza RSem) nie są legalne no i zadne nie mają czegoś takiego jak homologacja
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Brewki są tak samo "legalne" jak zestawy HID. Już dawno to pisałem w wątkach, gdzie zwolennicy tylko legalnych przeróbek wieszali psy na tych którzy wkładali HID-y.
Tak jak koledzy powyżej pisali, założenie brewek jest nielegalne.
Co do legalnosci tego gadzetu to temat rzeczywiscie jest lekko dyskusujny. A dlatego lekko bo jak tu pisali niektorzy koledzy "znawcy" to zakladanie na lampe elemetow zaslaniajacych zrodlo swiatla - czyli przyslonienie w taki sposob ze przestaje byc widoczne; jest niezgodne z prawem, ale tylko wtedy!. I tu Cie pociesze ze zalozenie tej brewki nie powoduje zasloniecia swiatla postojowego tylko lekkie przysloniecie a swiatlo z zarowki rozprasza sie poprzez szczeline pomiedzy szyba a zwierciadlem reflektora co w efekcie wyglada jakby swiecila cala lampa. Tak wiec w tej kwestji w razie kontroli klopot moze byc tylko w przypadku upierdliwego policjanta. Pod kontem przegladu zdecydowanie nie - pracowalem kilka lat na Stacji kontroli pojazdow i znam ten temat od podszewki.
Reasumujac - wszedzie pracuja ludzie a jak sie ktos uprze to do wszystkiego mozna sie dopierniczyc.
Jutro postaram sie podeslac Ci fotki i wtedy podejmiesz decyzje co i jak.
[ Dodano: Sro 02 Sty, 13 20:55 ]
Zamieszczone przez bishop
Od początku fl , tak powinna wyglądac linia światel, jak z tymi nakładkami :twisted:
... jestem tego samego zdania - poprzednie swiatla byly o niebo ladniejsze.
[quote="Trusek"]... ja mam zalozone takie brewki o ktore pytasz.
Co do legalnosci tego gadzetu to temat rzeczywiscie jest lekko dyskusujny. A dlatego lekko bo jak tu pisali niektorzy koledzy "znawcy" to zakladanie na lampe elemetow zaslaniajacych zrodlo swiatla - czyli przyslonienie w taki sposob ze przestaje byc widoczne; jest niezgodne z prawem, ale tylko wtedy!. I tu Cie pociesze ze zalozenie tej brewki nie powoduje zasloniecia swiatla postojowego tylko lekkie przysloniecie a swiatlo z zarowki rozprasza sie poprzez szczeline pomiedzy szyba a zwierciadlem reflektora co w efekcie wyglada jakby swiecila cala lampa. Tak wiec w tej kwestji w razie kontroli klopot moze byc tylko w przypadku upierdliwego policjanta. Pod kontem przegladu zdecydowanie nie - pracowalem kilka lat na Stacji kontroli pojazdow i znam ten temat od podszewki.
Reasumujac - wszedzie pracuja ludzie a jak sie ktos uprze to do wszystkiego mozna sie dopierniczyc.
I tu Cie pociesze ze zalozenie tej brewki nie powoduje zasloniecia swiatla postojowego tylko lekkie przysloniecie a swiatlo z zarowki rozprasza sie poprzez szczeline pomiedzy szyba a zwierciadlem reflektora co w efekcie wyglada jakby swiecila cala lampa.
U mnie na 28 str masz brewki dzień/noc (postojówki zmienione na led więc jaśniej)
Brewki są tak samo "legalne" jak zestawy HID. Już dawno to pisałem w wątkach, gdzie zwolennicy tylko legalnych przeróbek wieszali psy na tych którzy wkładali HID-y.
Tak jak koledzy powyżej pisali, założenie brewek jest nielegalne.
Że są nielegalne to się zgodzę ale porównanie tej legalności brewek z HID to lekkie przegięcie.
Komentarz