Witam Kolegów, rozeznaję temat do przeróbki auta na ala scout i mam w związku z tym pytanie, czy każda skoda scout ma czarne progi? czy jest to element lakierowany czy jakieś nakładki?
z góry dzięki za odpowiedź
czyli jak dobrze licze preróbka tył, przód ( zderzaki) + halogeny + nakładki - jakiś 1000 zł. mam jeszcze 1 pytanie, a nie chce zakładać kolejnego tematu, bo kiedyś widziałem , a teraz znaleźć nie mogę... czy zderzak tylni po faceliftingu, podejdie do 2007 roku?
kasal, sa takie same
wszystkie zderzaki zarówno przed FL i po FL są dokładnie takie same
różnice sa tylko w czujnikach parkowania i ich sposobie mocowania(przed-duże- po małe) a w RSie i Scoucie obojetnie- przed FL czy po sa zawsze duże
zderzak tylny od Scouta i RSa bedzie ci pasował do "cywilnej" O2 bez problemu, tak samo jak zwykły zderzak poliftowy
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
no to extra ;-) a wiecie może jak się ma zderzak od rs-a to oryginalnych świateł z odblaskami, bo z tego co wiem to albo tu, albo tu, a na zdjęciach rs-y mają zwykłe lampy, więc 2 x odblaski ?
kasal, mam jeszcze jedną uwagę. Może być ciężko spasować te nakładki na nadkola (błotniki) ze zwykłym zderzakiem, ponieważ w zderzaku od Scout-a są elementy, które łączą się z tymi nakładkami (patrz poniższe zdjęcie).
Komentarz