Osobiście mnie się podoba a i już mamy cennik. Tylko zmawiać choć uważam że cena mogła by być troszkę mniejsza około 4 tysie .
[O2] Logo Laser
Zwiń
X
-
adamzg, Ciekawy gadżet ale drogi troszeczkę;phttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI
Komentarz
-
-
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczutaka trochę wioska
a w tym przypadku jest to niezłe..
tylko logo skody jest wieśniacko-drobiowe i to Was razi panowie najbardziej podejrzewam..
gdyby zamiast zielonej kury było OOOO to już by była inna gadka....O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Jeśli o mnie chodzi, to festyniarstwo i ja sobie tego nie zamontuję.
Ale jeśli komuś się podoba, to niech zakłada i się cieszy.
Przecież każdy ma własne poczucie estetyki.
Zamieszczone przez shado(...) ja wciąż mam dylemat czy to fajne czy jednak wioska
Komentarz
-
-
i ja również tego nie zamontuje bo nie mam takich ciągot.. , ale przyznaje ze rzecz jest według mnie ciekawa.
w paru autach logo na progach się podświetla ori ..też czasami jakoś może to być dziwnie odbierane.. , taki niebieski lexus w nocy wali po oczach jak cholera..
w czymś tam jeszcze tez widziałem..tylko nie pamiętam..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez Biszczutaka trochę wioska
a w tym przypadku jest to niezłe..
tylko logo skody jest wieśniacko-drobiowe i to Was razi panowie najbardziej podejrzewam..
gdyby zamiast zielonej kury było OOOO to już by była inna gadka...."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
+1 Festyn jak z bicza strzeliłO2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
Komentarz