kierownica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Darekqq
    Classic
    • 2010
    • 19

kierownica

Zamieszczone przez gadula007
    Co do "słabych" silników 1.7 w KIA, może koledzy od Superbów 1.6 TDI się wypowiedzą.
    Dziś kumpel takiego nowego pojechał odebrać. Prawie płakał, że taki słaby silnik będzie miał.
    15 minut temu przyjechał z Warszawy do Gdańska i nie może uwierzyć jak ten mały silnik ciągnie taki duży samochód.
    W Skodzie jest 105KM, a KIA ma ich 140.
    Nie uważam że silniki Optimy 1.7td i 2.0b Kii są słabe. One po prostu nie są mocne Co tym bardziej dziwi, że Kia ma w swej ofercie 2.0td 184km i 2.2td 197km a także 2.0tb 275km, a chciażby nawet 1.6tb 200km...
  • mati8201
    Rider
    • 2009
    • 347

kierownica

czy można gdzies kupić nakładke chromowaną na kierownice chodzi mi tylko o takie u na kierownicę

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8161
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Re: kierownica

Zamieszczone przez mati8201
      czy można gdzies kupić nakładke chromowaną na kierownice chodzi mi tylko o takie u na kierownicę
      napisz do kolegi Koleś - on miał w sprzedazy nowe "etui" na poduche juz z tym "U"
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• bishop
        L&K
        • 2012
        • 1430

Nie, a co zgubiłeś?, kupuje się obudowę poduszki 60 pln, lub całą poduszkę 500 pln

Komentarz

• 2.0-16v Michał
          RS
          • 2013
          • 4038
          • Octavia III (5E3)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM
          • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Tak dokładnie samego chromowanego uśmiech nie kupisz. Szukaj na allegro całej zaślepki albo pisz jak wyżej ci doradzili do kolegi koleś ja mam właśnie od niego :wink:
          http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...5%BCowa-niunia
          przedstawiam smerfetke

Komentarz

Pracuję...