Ale za to jedną rurę ma :lol:
[O2] Jaki gwint polecacie ???
Zwiń
X
-
KW, HR, FK, AP (licencja KW)
tylko nie kupuj gówna typu th, mts bo później będzie płacz, że beton, pingpong, generalnie dupa...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GaberMoże jest ktoś na forum, kto na codzień porusza się O2 na gwincie i napisze kilka zdań o "wrażeniach" z jazdy.
Poza tymi mankamentami normalnie poruszam się w mieście, które znam ok. 70km/h. Jeżeli jestem gdzieś pierwszy raz to staram się nie przekraczać dopuszczalnej prędkości i mam oczy dookoła głowy, ale w 99% nie mam żadnych problemów. Dobry gwint posiada dobrą amortyzację, bo MTS i TA jej nie posiadają - mało tego, ten gwint po 20 000km nadaje się do regeneracji w momencie, kiedy mój dopiero się dotarł.
[ Dodano: Sro 03 Kwi, 13 23:02 ]
Zamieszczone przez hotrainGaber, jest kilka aut na gwincie. ZTCW Nexus6 i arturo_freestyle maja gwinty w O2. W O1 też jest kilka: MikeWRC, kamil92x, Mickul .
Komentarz
-
-
gwint gwintem ale ja teraz borykam sie z problemem założyłem spreżyny obniżające i amory sportowe i jest zajebiście twardo na 18" na tył musiałem dać ori spręzyny a zostawic sportowe amory bo nie dało sie wytrzymać ale na przodzie też jebie ostro zna ktoś takie jakby soft zetsawy?? żeby obniżało - 40 a nie waliło tak :diabelski_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
no raczej nie bo to fajne amory i sprężyny ale drogie a po drugie 12 letnia octavia rs to nie jest znowu jakiś szczyt sportowego auta chodzi oto żebym przejeżdził jakiś czas na dobrym zawiasie i wkurwiając sie na dziury i bujanie auta kyb mnie zainteresowało bo mam w megance takie i jest ok :diabelski_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
Komentarz