Za jazde bez prawka jest do 500pln u miskow lub gdyby sie z nimi nie dogadac do 5000pln grzywny i do 5lat zakazu prowadzenia pojazdow mechanicznych (jak sie bedzie bardzo nie milym to w skrajnych przypadkach zakaz prowadzenia pojazdow kolowych czyli nawet na wrotkach sie nie pojezdzi)
octavia II fl kombi
Zwiń
X
-
octavia II fl kombi
Witam wszystkich forumowiczow, jestem posiadaczem skody octavii II FL 09r, samochodzik znudził mi sie stylistycznie, chce cos w nim zmienic, ale nie mam pojecia gdzie kupic jakies akcesoria...
NP: grill bez znaczka ( plaster miodu ) jakas dokladka pod p.zderzak, dyfuzor tył itp...
przewertowalem juz allegro ale nic co mnie interesuje nie wystepuje.
dziekuje za odpowiedz
-
-
-
Zamieszczone przez georggZawsze możesz kupić coś z firmy MILOTEC
Komentarz
-
-
celuje w ten deseń
wlasnie to chce osiagnac...narazie niestety bez zderzaka przedniego od rs-a, bo jest za drogi...ale grill juz zamowiony, kolega ze scp.pl mi sprzeda, do tego dorzuca dokladke zderzaka, lampy juz sie maluja na czarno i w obecnej chwili felgi 17' wzor sredni ale za 800 zl ciezko znalezc felgi z oponami
Komentarz
-
-
A moim zdaniem dokładka, progi i dyfuzor to od BT
Do tego czarne lampy, grill z motohid, lusterka/grill na czarno i jest moc
Tylko policzmy:
-zderzak 2300zł
-grill 450
-BT 3000zł 760e=280e+280e200e
-lampy 800?
-przydałaby się lotka do combi 500?
-koła z oponami 3,5tyś-4tyś
-gleba też by się przydała
Robi się ładna sumka
Opcja Mihau to tańszy dyfuzor i dokładka ale wjeżdża malowanie zderzakaSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
Komentarz