Zderzak O2 FL czy pasuje do O2 Przed FL
Zwiń
X
-
Zderzak O2 FL czy pasuje do O2 Przed FL
Witam nigdzie nie mogę znaleść a chodzi mi mianowicie czy zderzak z O2 FL Kombi Tylni będzie pasował do O2 Kombi przed liftem. Moja Octa to ostatni wypust przed liftem czyli grudzień 2008.Wczoraj driver z Peugeota skasował mi tylni zderzak i zastanawiam czy byłaby taka możliwość.???Tomek
-
-
Przedni nie pasuje z tego co wiem ale z tylnim raczej nie powinno byc problemów lampy mozna zamieniać/ Misiek'Wro ma wymienione zapytaj jak z montażem albo poszukaj w wątku: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomek1980Witam nigdzie nie mogę znaleść a chodzi mi mianowicie czy zderzak z O2 FL Kombi Tylni będzie pasował do O2 Kombi przed liftem.
będzie pasować na 100% :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
tomek1980, a co lampy mają do tego?
przecież wyraźnie napisaliśmy że zderzaki są TAKIE SAME
a skoro sa takie same to znaczy, ze i sposób ich mocowania jest taki sam
inne są czujniki
jak chcesz zmieniac lampy to zmieniaj :roll:
ostatecznie poliftowe wg niektórych sa ładniejszeprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomek1980A czy lampy będę też musiał zmienić?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
tomek1980, inne są czujniki, inny sposób mocowania
w przedlifcie masz duże czujniki montowane do adaptera który jest montowany na taśmę dwustronną do zderzaka
poliftowe- sa mniejsze i montowane bez adaptera
RS obojętnie czy przedliftowy czy poliftowy ma przedliftowe czujniki i adaptery
poparz sobie w temacie "nasze auta" na czujniki prze liftem i poprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Edisone89, tył pasuje P&P
Zamieszczone przez Edisone89żeby pasowal przodprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez siemi1
Komentarz
-
Komentarz