Dawno mnie tutaj nie było. Auto jeździ bez zarzutu, jedyne co zrobiłem to wymieniłem oleje filtry nabiłem klime oraz wpadło oświetlenie ledowe wnętrza oraz pozycje i rejstracje. Niestety nadeszła chwila by się z nim rozstać także jakby ktoś szukał takiego auta to zapraszam na priv. Kilka fotek z jesiennej sesji.
Zawieszenie do OII FL od RS
Zwiń
X
-
Zawieszenie do OII FL od RS
Witam,
Ostatnio po b dobrych radach od szanownych kolegów kupiłem felgi Zenitha 225/40 R18 ET51 do Octavii II FL Kombi 140km. Felgi były już założone, jeżdżone i jestem mega zadowolony!
Czas na kolejny temat a mianowicie zawieszenie. Dostałem dobrą radę od kolegi z Warszawy aby pomyśleć o wymianie obecnego zawieszenia na zawieszenie od RSa.
Czy ma ktoś doświadczenie w tego typu operacjach? Jeśli tak to czy ma ktoś namiary na dobry punkt z używanymi częściami?
Podrzucam obecną fotkę auta :-)
[img]http://www.iv.pl/images
/60372615318793551906_thumb.jpg[/img][/list]
W bagażniku miałem jakieś 80kg stąd tył mógł delikatnie usiąść.
[ Dodano: Pon 29 Wrz, 14 18:07 ]
Co sądzicie o tym komplecie?
Kiedyś Octavia II 1,9 TDI
-
-
tarny1987, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=81728
temat dla Ciebie
Zamieszczone przez tarny1987Czy ma ktoś doświadczenie w tego typu operacjach?
Zamieszczone przez tarny1987Jeśli tak to czy ma ktoś namiary na dobry punkt z używanymi częściami?
no i ciach
tylko jak brałeś obniżenie -30 to tutaj tego nie będziekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Trochę myślałem na ten temat od czasu pytania i jednak pójdzie Eibach. Aukcje na allegro widziałem i to wcześniej ale nie lubię kupować tego typu rzeczy w ciemno. Wydam 600zł na używkę (która nie wiadomo w jakim jest fizycznym stanie) a za 600zł mam nowe sprężyny Eibacha, które na razie wrzucę na ori amorki chyba, że one też będą do wymiany to wtedy polecę po bandzie i zapodam coś a'la KYB USR, będzie na lata (albo kilka dobrych dziur )Kiedyś Octavia II 1,9 TDI
Komentarz
-
-
tarny1987, no i idź tym wariantem :!:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Chcesz wymienić zawieszenie bo chcesz usztywnić/utwardzić furkę czy chcesz ją po prostu obniżyć..?BORA aka xbora
Spalanie 3.7l/100km na dystansie 185km Skoda Octavia Combi I 1.9TDI (ASV) 110kM (81kW)
||Octavia 1 Combi 1.9 TDI ASV (110KM)|| => ||Octavia 2 RS Combi 2.0 TDI BMN 170KM (@204KM)||
Komentarz
-
Komentarz