A sprzęgło alternatora? Sprawdź czy pracuje w obie strony, dźwięk jest jakby stamtąd.
Kierownica O3 - O2
Zwiń
X
-
Kierownica O3 - O2
Witam
Mam takie pytanko, czy przekładał ktoś kierownice z O3 RS do O2 RS ?? I czy jest taka opcja ? Czy nie ma problemów itp itd.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
musiałbyś kupić tak naprawdę dwie kierownice
jedną z O3 RS dla jej kształtu
drugą z Superba po lifcie, Rapida albo Yeti dla guzików
przekładasz z jednej do drugiej guziki i masz wymarzoną kierownicę O3RS w O2RS, wymieniasz wtyczkę we wiązce i to wszystko
pozostałości sprzedajesz jako zwykłą kierownicę multi do O3 (raczej niesprzedawalne), no i swoją starą kieręPozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
2.0-16v Michał, Ogarniasz temat ?? :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
2.0-16v Michał, Ok dziękiStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, No właśnie ostatnio jechałem RS'ką i kiera mmmmm Dlatego byłem ciekawe jak jest z przekładką.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Taką samą kierę dają w pakiecie Dynamic. Mam i muszę przyznać, że jest niesamowita... Wreszcie odejście od tej śliskiej pseudo skóry, jaka była w OII i teraz zapewne w OIII w standardzie.
Ta trójramienna z OIIIRS/Dynamic materiałowo też pewnie majstersztykiem nie jest, ale o wiele przyjemniejsza w dotyku.
Jeśli ktoś ma możliwość to z czystym sumieniem można polecić zmianę.
Komentarz
-
-
Kiere całą z poduszką jak już bym kupował.
[ Dodano: Sob 22 Lis, 14 18:03 ]
koleś, Ogarniesz temat jak coś ??Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Dejwid, W ASO za wersję spłaszczoną wołają 2300 z poduszką :evil:Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
Komentarz