A ten zestaw pasuje tylko do sedana? Czy jest też jakieś rozwiązanie dla kombi?
[O2FL] Boczek bagażnika liftback
Zwiń
X
-
[O2FL] Boczek bagażnika liftback
Kiedyś poszukiwałem zamykanego boczka bagażnika do liftbacka. Otrzymałem info że takie coś to tylko w kombi.
tymczasem... załączone zdjęcie...
czy to fotomontaż czy też jest realna szansa na upragniony boczek ;-)
ktokolwiek widział ktokolwiek wie...
chętnie zapoznałbym się z ofertami, bo podłoga rozumiem jest w wersji bez koła zapasowego.
pozdrawiamZałączone plikisotdi
-
-
Zdaje się, że jest na stelażu ale tak jak pisałem po wyjęciu zmieniarki i jej uchwytu wygląda to kiepsko.
Lepiej zainwestuj to torbę na rzep, jest ORI za jakąs kosmiczną kase ale chinczyki mają prawie identyczną za akceptowalną kwotę.Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKI
pozdrawiam
[ Dodano: Sob 06 Gru, 14 23:02 ]
po wyjęciu zmieniarki i jej uchwytu wygląda to kiepskosotdi
Komentarz
-
-
sotdi, sprawdź w wolnej chwili pw
jest jakieś rozwiązaniekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
mirus1967 w sumie sotdi napisał o robótkach ręcznych ;-)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
sotdi, jeden kolega z forum chciał kiedyś takie boczki robić i sprzedawać. Nie wiem czy to jeszcze aktualne : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=69418
Komentarz
-
-
georgg sorry, ale kiepsko to wygląda...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Kiedyś ktoś sprzedawał taki boczek na OLX-ie, ale nie wiem czy jeszcze to aktualne
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez urthKiedyś ktoś sprzedawał taki boczek na OLX-ie, ale nie wiem czy jeszcze to aktualne
http://olx.pl/oferta/boczek-skoda-oc...5-ID5C5rp.htmlsotdi
Komentarz
-
Komentarz