Zamieszczone przez kw76
Owiewka zimowa OII FL
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Owiewka zimowa OII FL
Witajcie, czy ktoś używał owiewki zimowej na grill w swoim szkodniku ?
Chodzi mi o coś takiego :
Coraz więcej takich owiewek spotyka się na ulicach.
Używał ktoś ? Jakie macie doświadczenia po ich użyciu ?
Szybciej się silnik grzeje ? Jak temp. silnika w trasie ?
[ Dodano: Sro 07 Sty, 15 18:26 ]
Znalazłem coś takiego...
______
xxx
-
-
bejo, ja używam tego w swojej O1 i silnik trochę szybciej zaczyna łapać temperaturę. Widzę to po trasie dojazdu do pracy (ca. 15 km). Bez tego plastiku na miejscu miałem +/- 80 *C a teraz 90 *C mam jakieś 2 km przed pracą.
Jednak na tym forum są co najmniej 2 osoby, które twierdzą, że to nic nie daje, bo nie ma prawa dać
[ Dodano: Sro 07 Sty, 15 18:41 ]
Aha, jeśli chodzi o dłuższe trasy to silnik się nie przegrzewa jeżeli na dworze jest góra 8-10 stopni na + oczywiście
Komentarz
-
-
moim zdaniem mija się z celemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Moim zdaniem i z mojego doświadczenia warto bo zabezpiecza przed fruwającym słonym syfem zimowym :idea: Po zimie pas przedni, chłodnica i silnik całkiem ładnie wygląda bez syfu i namiastek korozji :idea: Może troszkę szybciej silnik się dogrzewa :?:
Są jeszcze osłony na kratkę zderzaka :idea: http://www.e-heko.com/pl/Marka_Model...=18804&string=O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuMoim zdaniem i z mojego doświadczenia warto bo zabezpiecza przed fruwającym słonym syfem zimowym :idea: Po zimie pas przedni, chłodnica i silnik całkiem ładnie wygląda bez syfu i namiastek korozji :idea: Może troszkę szybciej silnik się dogrzewa :?:
Są jeszcze osłony na kratkę zderzaka :idea: http://www.e-heko.com/pl/Marka_Model...=18804&string=
Komentarz
-
Komentarz