W Golfie (MY 2012) 94kkm mojej kuzynki trzeba się zaprzeć w fotelu aby wcisnąć sprzęgło
Jakieś sugestie
Coś jest nie tak, bo normalnie sprzęgło powinno działać tak samo lekko jak w tsi.
Zamieszczone przez bck
Mi do CAYC po VINie ASO wskazało jednomas 038105269D
jest to możliwe i teraz dzięki temu wątkowi zagłębiłem się w temat i również dotarłem do informacji że ja też mam jedno-masowe koło zamachowe, bo okazuje się że wszystkie koła z końcówką numeru 269 są jedno-masowe, a z końcówką 266 są dwu-masowe. Mam Etkę i rozkodowane auto po Vinie, więc sprawdzone info :wink:
To, że zderzak i lampy od O2 FL pasują do wersji przed FL znalazłem w szukajce (ktoś to potwierdzi?), ale nie znalazłem, czy tylna klapa bagażnika będzie pasowała czy mam szukać tylko wersji przedliftowej (muszę wymienić ze względu na stłuczkę)?
Klapy przed liftem często nie miały wycieraczki te po lifcie już miały w większosci przez co klapa jest inna!! Trzeba pod nia zmienić deskę zakrywająca bagażnik i te boczne plastiki gdzie są głosniki bo sa krótsze
Pozdr wszystkich najmadrzejszych na swiecie
Klapy przed liftem często nie miały wycieraczki te po lifcie już miały w większosci przez co klapa jest inna!! Trzeba pod nia zmienić deskę zakrywająca bagażnik i te boczne plastiki gdzie są głosniki bo sa krótsze
Pozdr wszystkich najmadrzejszych na swiecie
ja nie wiem co Ty bierzesz...
dobra rada -> zmień dealera
michao ma O2 Combi
ja mam O2FL Combi
uwierz mi że są identyczne...
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz